Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La participación de expositores extranjeros crece un 26% en Equiplast 2008
Alemanya i Itàlia són els països amb major representació

La participació d'expositors estrangers creix un 26% a Equiplast 2008

02/10/2008
Un total de 285 expositors directes confirmar, a data 28 d'agost, la seva assistència a la present edició de Equiplast , el Saló Internacional del Plàstic i Cautxú, que té lloc del 20 al 24 d'octubre al recinte firal de Gran Via, i d'els quals el 26 per cent procedeix de l'estranger. Aquestes dades confirmen la proposta de la fira per la internacionalització del saló buscant fórmules per potenciar la presència d'expositors estrangers. Alemanya i Itàlia són els països amb major representació a Equiplast 2008.

Equiplast, que es porta a terme en els pavellons 4 i 6 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, reuneix a 19.687 metres quadrats nets d'exposició a les principals empreses del sector. El Saló Internacional del Plàstic i Cautxú se celebra conjuntament amb Expoquimia i Eurosurfas, convertint a Barcelona en la capital de la química aplicada de la Mediterrània.

Aglutina tot el sector del plàstic i del cautxú

Organitzada per Fira de Barcelona, Equiplast es celebra cada tres anys i presenta una completa mostra dels nombrosos subsectors existents dins de la indústria del plàstic i el cautxú: matèries primeres i additius; maquinària, equips i sistemes d'automoció, perifèrics, parts i components ; motlles i matrius, productes semielaborats i acabats, mesura, control i automatització, maquinari i programari, medi ambient i reciclatge; seguretat laboral i industrial, recerca, desenvolupament i innovació, i subcontractació i serveis.

Equiplast 2005
Equiplast 2005.

Importants jornades tècniques

A més, Equiplast posa l'accent en la celebració de jornades tècniques destinades als professionals del sector. Sota la coordinació del Centre Espanyol de Plàstics (CEP), es du a terme una jornada sobre la innovació en la injecció del plàstic i una altra sobre bioplàstics, que han registrat un elevat nivell d'inscripcions.

Durant les mateixes dates, se celebra Expoquimia, que té com un dels seus eixos més importants en aquesta edició la biotecnologia, mentre que Eurosurfas se centra en la pintura industrial, en pols i galvànica i potencia també la celebració de jornades tècniques.

Expoquimia

Expoquimia 2005
Expoquimia 2005.

Els dos grans objectius de l'organització d'Expoquimia, el Saló Internacional de la Química, que arriba a la 15a edició, han estat incrementar la presència internacional i apostar per la bioquímica.

En aquest sentit, s'ha creat una nova sectorització de 7.500 metres quadrats per donar resposta a les demandes i inquietuds d'un segment emergent i que està adquirint un gran protagonisme: el de la biotecnologia i la instrumentació analítica.

Sota la denominació 'Lab and Bio', les bioempreses disposen del seu propi espai expositiu. Per fomentar la participació d'aquest tipus d'empreses, l'organització ha arribat a un acord amb la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular (SEBBM). Els composites són altres dels grans atractius del saló. Se celebra la segona edició de Compositech, per donar sortida als nous materials aplicats i les 19 ª Jornades Internacionals de Composites, organitzats pel Centre Espanyol de Plàstic (CEP). Completen l'oferta comercial d'Expoquimia 2008 la indústria química de base, amb un gran pes específic en l'economia nacional, i el sector de bombes i vàlvules, d'enorme importància després de l'entrada en vigor de noves normatives. Expoquimia promou, també, el debat científic i professional. Destaquen la convocatòria de la segona edició del Premi I + D + ia l'aplicació de la investigació científica o trobades comercials amb els principals països per a la transferència del coneixement. Així, es celebra la 12a edició de les Jornades d'Anàlisi Instrumental (JAI), el Congrés Mediterrani d'Enginyeria Química i les Jornades Internacionals de Seguretat Industrial (ATEX).

Més d'un centenar d'expositors directes mostraran les seves novetats a Eurosurfas 2008

Un total de 118 expositors directes són presents a la 23 ª edició d'Eurosurfas, el Saló Internacional de la Pintura i el Tractament de Superfícies. Aquest certamen de caràcter triennal compta amb una àmplia presència de la pintura industrial, sobretot la líquida, així com la pintura en pols i galvànica.

Eurosurfas 2008 ocupa prop de 5.000 metres quadrats d'exposició neta al pavelló 3 del recinte de Gran Via en els quals estan representades les principals empreses del sector tant a nivell nacional com internacional. Més de 30 empreses procedents de més de 20 països estaran presents en una nova edició del Saló Internacional de la Pintura i el Tractament de Superfícies. En aquesta nova edició, Eurosurfas reuneix altres subsectors com a tractament de superfícies, pintures i vernissos; equips i instal·lacions per a la preparació de superfícies i aplicació de pintures, equips per al control, assaig, anàlisi i mesura, medi ambient i seguretat industrial i laboral; recerca, desenvolupament i innovació, serveis diversos i subcontractació, i maquinari i programari. A més, Eurosurfas presenta un complet programa de jornades tècniques en les que posa un èmfasi especial en la qüestió mediambiental. Així, es duran a terme unes sessions sobre recobriments galvànics, medi ambient i un nou Congrés Eurocar.

Eurosurfas 2005
Eurosurfas 2005.

Vegi també ...

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    01/08/2024

  • Newsletter Química

    25/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSmagua - Feria de ZaragozaSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis