Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Battenfeld Extrusionstechnik presenta en Equiplast 2008 su nueva extrusora monohusillo para la producción de tubos de HDPE o PP
Estand C 362 del pavelló P4.

Battenfeld Extrusionstechnik presenta a Equiplast 2008 la seva nova extrusora monoeix per a la producció de tubs de HDPE o PP

Redacció PU02/10/2008
En l'edició d'enguany de Equiplast, el fabricant alemany de màquines Battenfeld Extrusionstechnik GmbH , representat per Comercial Douma, ubicat a Bad Oeynhausen, presenta informació sobre la seva àmplia gamma d'equips per a l'extrusió de tubs, perfils, plaques i grànuls.
Imagen

S'exposa la nova extrusora monohusillo Bex 1-75-40B per a la producció de tubs de HDPE o PP, que incorpora un motor AC potent de 300 kW i una velocitat de cargol de 250 rpm per a una capacitat de producció d'entre 800 i 1.000 kg / h de HDPE. Les extrusras monohusillo de 75 mm de Battenfeld estan ara disponibles amb unitats de processament de 30 a 40 L / D depenent de les necessitats particulars de cada un dels clients.

Gràcies al seu ampli coneixement en el camp de l'ampliació de les unitats de procesdo, aquest fabricant de màquines ha fet un salt cap a una nova dimensió de prestacions ampliant la unitat de processament de les màquines monohusillo de mida 75-40 L / D. Així per exemple, el model Bex 1-75-40D pot substituir el següent mida d'extrusora de la generació anterior (1-90-30B) aconseguint la mateixa capacitat de producció.

La màquina en exposició està equipada amb el més actual sistema de control BMCtouch que facilita la posada en marxa i el maneig. La unitat de control BMCtouch integra totes les parts de la màquina, la qual cosa assegura que la línia completa d'extrusió pot ser operada i monitoritzada des d'un panell central de control. Presenta també noves funcions de monitorització de l'extrusora, que ajuden l'usuari a optimitzar els costos de producció mitjançant un manteniment preventiu i l'anàlisi del flux energètic.

La filera de placa difusora de contraflujo PO 125-3 VSI, una filera universal de tres capes per poliolefines està disponible per a tubs de diàmetre petit i tubs grans de 1.200 mm de diàmetre. Està especialment indicada per rendiments extrems, gràcies a la seva curtíssima pausa de tancament, la baixa creació de pressió i les òptimes propietats de distribució de la massa fosa.

Imagen

Aquesta filera també es caracteritza per la combinació d'un mandril d'espiral per a la distribució inicial, amb el provat sistema de placa difusora per a la capa intermèdia. La massa fosa destinada a la fina capa interior flueix a través d'un distribuïdor de mandrí d'espiral, mentre la capa externa es forma amb el flux de la massa fosa a través d'un distribuïdor radial amb una placa difusora. Gràcies a la construcció modular de la filera, es poden aconseguir solucions a la mesura amb les adequades tasques de reconstrucció. Una característica típica de la filera amb placa difusora de contraflujo és l'àmplia gamma de viscositats de la massa que pot ser utilitzada per a la capa intermèdia. Aquesta filera per a l'extrusió de tubs es maneja amb facilitat i pot utilitzar amb dos extrusores si s'interposa una unitat de control de quantitat de flux.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    01/08/2024

  • Newsletter Química

    25/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovableSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis