Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El centro de investigación de Química de la Universidad de Santiago costará 8 millones de euros

El centre de recerca de Química de la Universitat de Santiago costarà 8 milions d'euros

19/03/2007

L'obra s'adjudicarà el 29 de març i ha d'estar finalitzada el novembre del 2008.

La Universitat de Santiago (USC) destinarà més de vuit milions d'euros a la construcció del nou edifici de recerca de Química, el Ciqus, considerat com un dels projectes més importants de la remodelació del campus de la Universitat. El concurs públic convocat per la USC estipula que el termini per a la presentació d'ofertes acabarà el 26 de març; el 29 s'obriran les pliques i les obres haurien d'estar acabades el 30 d'octubre de 2008 com a màxim.

El concurs públic per al projecte i per a l'obra de construcció va ser publicat el 20 de febrer en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), amb un pressupost basi de 8.111.920 euros i una garantia provisional per a les empreses interessades lleugerament superior als 162.000 euros.
El concurs convocat per la USC presenta al mateix temps el concurs per al projecte i l'execució de l'obra a fi d'accelerar els tràmits i recuperar temps perdut.

L'edifici de recerca de Química forma part d'un pla general de reestructuració del campus sud de la USC i està pendent d'execució des de fa ja algun temps, igual que altres immobles similars com el Centre de Recerca en Bioloxía (Cibus) o el complex del campus de la salut.

La construcció del Ciqus respon a la necessitat d'augmentar l'espai dedicat a la recerca a l'àrea de Química, hagut de principalment a l'impuls experimentat en els últims anys. De la mateixa manera, aquesta iniciativa suposa un pas més en l'estratègia d'establir espais separats per a la recerca i per a la docència, la qual cosa també servirà per descongestionar les facultats i habilitar espai per a les aules a més de renovar els laboratoris.

El cost de construcció de l'edifici serà sufragat en part pel Ministeri de Ciència i Tecnologia, dins d'un conveni aconseguit amb la universitat compostelana per finançar la construcció de centres de recerca depenents del Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC). L'obra de construcció s'emmarca en un projecte de remodelació del campus sud que inclou, a més, la construcció i la reforma de diverses facultats com la de remodelació de Biologia, la nova facultat de Pedagogia, la reforma parcial de Matemàtiques, una ampliació de la de Física o la rehabilitació de l'edifici de Mazarelos per situar la facultat de Filosofia.

Empreses o entitats relacionades

Consejo Superior de Investigaciones Científicas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaAECQAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis