Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a John Crane inaugura un nuevo centro de servicio en Bilbao
Pensat per a la recuperació de bombes i compressors

John Crane inaugura un nou centre de servei a Bilbao

Redacció QU01/04/2006
John Crane Ibèrica, empresa pertanyent a Smiths Group PLC, i un dels principals especialistes del món en el disseny i producció de sistemes de segellat d'enginyeria, va inaugurar el passat 14 de març un nou centre de servei a la localitat biscaïna de Leioa, des on aproximarà la seva atenció als clients de la zona.
Nombrosos clients van acudir a la inauguració del nou centre
Nombrosos clients van acudir a la inauguració del nou centre.
La multinacional d'origen anglès John Crane va convidar a la seva inauguració nombrosos clients, que van poder veure in situ l'equipament amb el qual aquesta empresa compta en el seu nou centre de servei.

La planta ha estat desenvolupada amb l'objectiu principal de recuperar equips dinàmics, tant bombes com compressors, per a les indústries de la refinació i extracció, alimentació, pasta i paper, química, petroquímica i energia.

De la nova seu, situada al polígon Ibarrabarri de Leioa (Biscaia), a pocs quilòmetres de Bilbao, Emilio Belda, director de Màrqueting de la companyia a Espanya va assegurar: "la planta està pensada per adaptar-se de forma òptima a les necessitats de treball d'una empresa en constant creixement i per assegurar als seus clients una activitat basada en la màxima qualitat i en el compliment dels compromisos adquirits ".

El centre està preparat per recuperar bombes i compressors
El centre està preparat per recuperar bombes i compressors.
Amb aquesta obertura, John Crane aposta per oferir un millor servei als clients a la zona nord impulsant, en conseqüència, la xifra de negoci en aquesta zona. El nou centre s'encarregarà de consolidar les accions comercials a l'àrea nord de la nostra geografia, centrant el major esforç a Bilbao on el mercat industrial, històricament, ha registrat uns creixements molt forts.

Per aconseguir els objectius previstos, John Crane ha posat al capdavant del seu centre de Bilbao a Siro Díaz, el qual es responsabilitzarà de la coordinació i posada en marxa de l'activitat d'aquesta planta, així com de les estratègies comercials de l'empresa en la zona d'influència de Bilbao, gestionant el servei tant a clients actuals com potencials.

Ruben Alvarez Sancho, Director de la zona Oest d'Europa (té sota el seu comandament a Espanya, Portugal, França, Bèlgica i Nord d'Àfrica) i Siro Díaz...
Ruben Alvarez Sancho, Director de la zona Oest d'Europa (té sota el seu comandament a Espanya, Portugal, França, Bèlgica i Nord d'Àfrica) i Siro Díaz, responsable del centre de Leioa (Biscaia) van explicar els detalls del centre als assistents.

Sobre John Crane

Fundada l'any 1972, John Crane Ibèrica és una companyia pionera i experta en el desenvolupament de tanques mecàniques d'enginyeria, empaquetaduras i sistemes auxiliars de segellat, complementats amb acoblaments per a transmissió de potència i sistemes de lubricació centralitzats.
Germán Hernán, director general adjunt de John Crane Ibèrica, durant la inauguració del nou centre
Germán Hernán, director general adjunt de John Crane Ibèrica, durant la inauguració del nou centre.
Amb un servei de vendes global organitzat per sectors de mercat i amb centres de servei estratègicament situats, John Crane Ibèrica té entre els seus clients, les més prestigioses empreses dels diferents mercats en els quals opera: químic, petroquímic, refinament i extracció, pasta i paper, alimentació, energia i indústria en general.

John Crane Ibèrica, certificada amb el segell de qualitat ISO 9001, i de medi ambient ISO 14001, és una companyia subsidiària de Smiths Group PLC.

Empreses o entitats relacionades

John Crane Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    17/10/2024

  • Newsletter Química

    10/10/2024

Enllaços destacats

Smagua - Feria de ZaragozaAECQTechsolids

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis