Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Francisco Belil, reelegido presidente de Feique

Francisco Belil, reelegit president de Feique

01/12/2004
Imagen
El conseller delegat de Bayer, Francisco Belil, ha estat reeligido president de Feique per un nou període de dos anys després de la celebració d'Assemblea General de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola.

Aquest serà el tercer mandat consecutiu de Francisco Belil, que va accedir per primera vegada a la presidència l'octubre de 2000. Així mateix, van renovar els seus càrrecs els membres de la cúpula directiva de la Federació, de manera que les vicepresidències seguiran sent assumides per José Luis Cabestany (Federació Catalana de la Indústria Química), Rafael Juste (Farmaindustria) i Francisco Díaz Soares (Cepsa). Félix del Barri (AFGAD) també continuarà com a tresorer.

Francisco Belil, nascut a Barcelona, va cursar estudis d'Enginyeria Superior a la Universitat Politècnica de Barcelona, ampliant-los després, entre altres, a la Universitat de Pittsburgh, PA (EUA) i INSEAD, a Fontainebleau (França). Al juliol de 1972 va ingressar al Departament Central d'Enginyeria de Bayer, exercint diverses funcions en les fàbriques alemanyes de Leverkusen, Dormagen i Uerdingen. El 1978 va ser destinat a Mobay, que per aquell temps era la representació de Bayer als EUA, on va treballar a la central de Pittsburgh i la fàbrica de New Martinsville. Posteriorment, el 1981, va ser nomenat director del Grup Bayer a Mèxic fins a juliol de 1987. En aquest any va tornar a Alemanya on va exercir diversos càrrecs de responsabilitat, entre Dormagen i Leverkusen, durant dos anys.

El 1989 va ser nomenat director de la factoria de Bayer Hispania, a Tarragona, així com a coordinador tècnic del Grup a Espanya. L'1 d'abril de 1996 va ser nomenat conseller delegat de Bayer Hispania, màxim responsable del Grup a Espanya i des de l'1 de juliol de 1997 del Grup a la Regió Iberia (Espanya i Portugal). Al març de 2003 va assumir el càrrec de gerent de Bayer Polímers. És alhora membre de diversos consells d'administració d'empreses espanyoles i portugueses i col·labora amb diverses organitzacions nacionals i internacionals, entre les quals es troben el Consell Internacional de la Indústria Química (ICCA), el Consell Europeu de la Indústria Química (Cefic), CEOE, Foment del Treball, APD, CEI, Esade, Expoquimia, FCR, IQS i UOC.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Federación Empresarial de la Industria Química Española

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beTechsolidsAECQSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis