Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Plataforma Tecnológica de Química Sostenible se presenta en Madrid

La Plataforma Tecnològica de Química Sostenible es presenta a Madrid

15/07/2005

15 juliol 2005

S'ha presentat a Madrid la Plataforma Tecnològica de Química Sostenible, una iniciativa de la indústria química que integra a tots els actors relacionats amb la R + D + i química i que té com a objectiu impulsar el creixement de la ciència química i la seva indústria a través de la innovació i en un marc de sostenibilitat.
La plataforma de química sostenible constarà de quatre àrees: tres tecnològiques (Biotecnologia industrial, Química de Materials i Nanotecnologia, i Reaccions i Processos Químics) i una àrea horitzontal en què es tractaran assumptes tan importants com l'educació i la comunicació de la ciència.
Aquesta plataforma tecnològica pretén respondre a les necessitats del sistema nacional de ciència i tecnologia creant un lloc de trobada entre els organismes de recerca i l'empresa, amb l'objectiu d'impulsar el creixement de la ciència química i la seva indústria a través de la innovació i en un marc de sostenibilitat.
La plataforma integra tots els actors relacionats amb la R + D + i química, com ara Feique, Asebio (Associació Espanyola de Bioempreses), Fedit (Federació Espanyola d'Entitats d'Innovació i Tecnologia), el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial del Ministeri d'Indústria (CDTI), el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), les Xarxes d'Oficines de Transferència d'Innovació (OTRI's), l'Associació Nacional de Químics d'Espanya (encara), la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ) i altres entitats i centres relacionats amb la R + D + i.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Químicos e Ingenieros Químicos de España
Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial
Consejo Superior de Investigaciones Científicas
Federación Empresarial de la Industria Química Española
Federación Española de Entidades de Innovación y Tecnología
Real Sociedad Española de Química

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    03/10/2024

  • Newsletter Química

    26/09/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaAECQAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis