Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Evitar la congelación de materias primas con la ola de frío es posible

Evitar la congelació de matèries primeres amb l'ona de fred és possible

12/12/2012

12 de desembre de 2012

L'empresa Denios, especialista en emmagatzematge de productes químics, presenta la seva gamma de productes per evitar la congelació i solidificació de substàncies provocades per l'ona de fred i la recrudescència de l'hivern.

Les matèries primeres, grasses o pintures, emmagatzemades habitualment en tots els sectors de la indústria, són molt sensibles als canvis bruscs de temperatura i la solidificació de les mateixes provoca seriosos problemes en els processos productius, podent generar fins a la parada dels mateixos. En altres casos es requereix una viscositat concreta de les matèries i aconseguir aquesta viscositat amb les fredes temperatures requereix un altíssim consum de temps i energia.

Per evitar-ho, Denios presenta la seva nova gamma de sistemes tèrmics aptes per a productes químics emmagatzemats en bidons o GRGs d'1.000 litres, com per exemple mantes calefactoras, camises, escalfadors o càmeres d'escalfament: Estufes per a bidons i GRGs, amb capacitat fins a 48 bidons i temperatures fins a 300 °C. També en versions ATEX i amb calefaccions elèctriques, de vapor, per oli tèrmic o aigua calenta.

A més, fins a final d'any, aquests productes es llancen amb uns importants descomptes. Es poden consultar totes les opcions a la pàgina de la promoció http://www.denios.es/shop/promociones/promocion-de-invierno-2.html/ o cridant al telèfon gratuït 900 37 36 15.

Empreses o entitats relacionades

Denios

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Química

    17/10/2024

  • Newsletter Química

    10/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsSmagua - Feria de ZaragozaAECQ

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis