Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Stäubli exhibe sus propuestas para la industria
Quatre sistemes de connexió d'altes prestacions

Stäubli exhibeix les seves propostes per a la indústria

Redacció Interempresas03/05/2012

3 de maig de 2012

Els visitants de la BIEMH 2012 que passin pel stand de Stäubli, situat en el pavelló 4 stand I14 poden veure d'a prop algunes de les solucions per a connexions de la signatura. És el cas dels connectors SBA i CBX, l'endoll ràpid SPC i el sistema de connexió modular CombiTac.

Connexió antipolución en circuits d'oli hidrálico

El disseny dels connectors SBA elimina el volum residual intern: sense pèrdua de fluid durant la desconnexió ni introducció d'aire durant la connexió. A més, tant la connexió com la desconnexió són automàtiques i n'hi ha prou amb una sola mà. Incorporen mecanisme de bloqueig protegit i robust i les juntes van protegides contra impactes externs. Permet mantenir el flux directe del corrent de fluid, amb pèrdues de càrrega molt petites. Amb identificació visual dels circuits a través d'anells de colors, aquesta gamma és ideal per a la connexió dels components hidràulics en bancs de proves estàtics i dinàmics, bombes, cilindres i vàlvules de control direccional. Existeix a més una versió específica per a la connexió sota pressió residual: circuits hidràulics en motlles per a injecció i circuits hidràulics en trens de laminació.

El connector SBA permet mantenir el flux directe del corrent de fluid, amb pèrdues de càrrega molt petites
El connector SBA permet mantenir el flux directe del corrent de fluid, amb pèrdues de càrrega molt petites.

Endoll ràpid autoalineante

L'endoll ràpid Stäubli SPC de cares planes i autoalineante manté una alta fiabilitat durant tota la seva perllongada vida amb cadències elevades de fins a un milió d'acoblaments. El seu disseny antipolución evita la introducció d'aire en el circuit, així com de pol·lució en el lloc de treball.

Ofereix un excel·lent cabal per a un mínim volum independentment del sentit de pas i compta amb dos tipus de muntatge per a una integració completa en la màquina: muntatge encastat flotant en tots dos costats o mascle d'acoblament muntat rígid.

Permet la compensació dels defectes d'alineació en el moment d'acoblament i entre les seves principals aplicacions es troben: connexió i desconnexió de capçals i electromandrinos en màquina-eina, paletización hidràulica i embridat, refrigeració en motlles i refrigeració d'equips electrònics.

El disseny antipolución de l'endoll ràpid SPC evita la introducció d'aire en el circuit
El disseny antipolución de l'endoll ràpid SPC evita la introducció d'aire en el circuit.

Alt rendiment per a la connexió de circuits hidràulics

Els connectors CBX Stäubli combinen totes les característiques per a un màxim rendiment i un autèntic estalvi de temps. Es tracta d'una tecnologia sense vessi que garanteix la seguretat de l'operador: sense descàrrega ni contaminació del lloc de treball i protecció de les eines i la producció.

Les cares planes garanteixen la no contaminació dels seus circuits.

Els connectors CBX amb bloqueig automàtic ofereixen un maneig senzill i pràctic. N'hi ha prou amb pressionar el mascle dins de l'endoll per connectar-ho. El concepte és particularment adequat per a les connexions cegues i repetides.

El seu disseny compacte a més facilita connexions quan l'accés és difícil.

En funcionament, la seva construcció robusta li confereix una gran fortalesa per suportar vibracions i oscil·lacions. El seu cabal òptim millora la productivitat.

El disseny compacte de la gamma CBX facilita les connexions quan l'accés és difícil
El disseny compacte de la gamma CBX facilita les connexions quan l'accés és difícil.

Connexió simultània d'energies per a una productivitat i seguretat optimitzada

El sistema de connexió modular de Stäubli permet la connexió centralitzada, en rack o caixa DIN, de connexions pneumàtiques, hidràuliques, d'energia, senyal, termoparell, coaxials, fibra òptica o BUS.

N'hi ha prou amb un només moviment per connectar tots els circuits i senyals dels seus equips de producció; manteniment ‘in situ’ (cicles de connexió d'1 a 5 al dia). Amb una única posició de connexió per eliminar qualsevol risc d'inversió del circuit, incorpora sistemes de guiat i bloqueig d'alt rendiment, per a connexions segures.

Per donar una resposta adaptada a la seva aplicació, l'usuari compon la seva pròpia solució CombiTac d'acord a les seves necessitats a partir d'una gamma completa de mòduls ja equipats i per mitjà de 2 configuracions de muntatge: caixa DIN o muntatge en rack.

El sistema de connexió modular de Stäubli permet la connexió centralitzada de connexions pneumàtiques, hidràuliques, d'energia, senyal, termoparell...
El sistema de connexió modular de Stäubli permet la connexió centralitzada de connexions pneumàtiques, hidràuliques, d'energia, senyal, termoparell, coaxials, fibra òptica o BUS.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades