Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Plantear una estrategia global de sostenibilidad, imprescindible para luchar contra el desperdicio de alimentos

Plantejar una estratègia global de sostenibilitat, imprescindible per lluitar contra el desaprofitament d'aliments

03/06/2013

3 de juny de 2013

Aecoc, l'Associació d'empreses de Gran Consum que conjumina a més de 25.000 companyies del país, reuneix a prop de 200 professionals del sector en l'I Punt de Trobada Aecoc Contra el Desaprofitament Alimentari. Al costat d'entitats i administració pública s'analitzen les vies de col·laboració per lluitar contra aquesta problemàtica, que suposa una pèrdua important d'aliments a Espanya.
Els estils de vida canvien, i com assegurava Luis Simoes, director assistant de Kantar Worldpanel en la primera jornada de Tecnomarketing 2013, el 59% de consumidors assegura que tira menys menjar a les escombraries davant l'actual situació econòmica. Els canvis han ajudat a fer patent un problema que afecta a tota la cadena de valor: el desaprofitament alimentari.
Conscients d'això, Aecoc va engegar l'any passat un projecte per conjuminar els esforços i interessos de tots els agents de la cadena i trobar solucions comunes, que a més sumeixen eficiència al sector. 'L'Alimentació no té desaprofitament, aprofita-la' compte a dia d'avui amb el suport de més de 225 empreses, les principals associacions i administracions públiques.
El Punt de Trobada, que compta amb la presència d'Isabel García Tejerina, secretària general d'Agricultura i Alimentació de el Magrama, analitza els reptes i experiències d'èxit dutes a terme per trobar solucions i compartir aprenentatges.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

Entrevista a Jorge Mas, CEO de CrearMas

“El futuro del retail requiere de una mayor salud de emprendimiento, solo así podemos crear valor y mejorar las compañías y las necesidades del consumidor final”

OTRAS SECCIONES

Serveis