Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a José Manuel González Páramo aborda las vías de crecimiento económico en el Congreso Aecoc de Gran Consumo

José Manuel González Erm aborda les vies de creixement econòmic al Congrés Aecoc de Gran Consum

05/10/2012

5 d'octubre de 2012

Els propers 24 i 25 d'octubre es donaran cita a Barcelona prop d'un miler d'empresaris i alts directius de les principals companyies del gran consum del nostre país, en el marc del Congrés Aecoc. “Liderar en temps d'incertesa” és el lema de la XVII edició d'aquest congrés, plenament consolidat com a punt de trobada de referència del gran consum a Espanya.

La crisi ha deixat un marc d'actuació incert per al desenvolupament econòmic. Per això, José Manuel González Erm, membre del Comitè Executiu del Banc Central Europeu durant vuit anys, serà l'encarregat d'analitzar la situació actual i quin és l'adreça que han de seguir les empreses per retornar la confiança al consumidor.

José Manuel González Erm és una de les figures destacades dins de l'economia europea, a més de membre del Comitè Executiu del Banc Central Europeu entre 2004 i 2012, ha format també parteix del Consell de Govern del Banc d'Espanya i del seu Comitè Executiu. Conegut com un dels “pares” de l'euro, actualment, exerceix com a professor visitant en IESE Business School i publica gran varietat d'articles relacionats amb macroeconomia i finances.

Així mateix, el congrés comptarà amb blocs temàtics destinats a analitzar el comportament del consumidor en l'era digital, en el qual participaran professionals com Belen Frau, directora general d'Ikea Iberica; Kevin Roberts, conseller delegat de Saatchi&Saatchi WorldWide i Xavier Orriols, president de Pepsico.

Assumir un model de lideratge sostenible és clau per a les empreses del segle XX, especialment en un escenari en el qual és imprescindible optimitzar els recursos. Per això, intervindran també al programa del punt de trobada, Walter Robb, Co-chief executive officer de Whole Food Market; Ricardo Currás, conseller delegat del Grup Dia i José López, vicepresident executiu d'operacions i Globe de Nestlé.

Foto: www.iese.edu
Foto: www.iese.edu.
Finalment, el congrés també comptarà amb la participació de Javier Santiso, professor d'Economia d'ESADE; Ana Bella, fundadora i presidenta de la Fundació Ana Bella; Alfonso Jiménez, president de Cascajares; Lluís Bach, president i conseller delegat del Grup Orangina Schweppes i Dave Carrol, compositor i fidel defensor del consumidor.

Amb 27 anys d'existència, el Congrés Aecoc de Gran Consum és un punt de referència per a les companyies capdavanteres del sector. El Congrés aproparà als assistents les claus de futur i els reptes més immediats que el sector ha d'afrontar davant un nou escenari econòmic.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

Entrevista a Jorge Mas, CEO de CrearMas

“El futuro del retail requiere de una mayor salud de emprendimiento, solo así podemos crear valor y mejorar las compañías y las necesidades del consumidor final”

OTRAS SECCIONES

Serveis