Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sistemas centrales de suministro de aire
Una forma intel ligent d'estalviar energia, despeses de manteniment i parades de producció

Sistemes centrals de subministrament d'aire

Mario Peralta, Becker Ibèrica21/03/2011

21 març 2011

En aquest article es desgranen alguns dels avantatges de comptar amb sistemes centrals de subministrament d'aire. Es tracta d'una solució compacta i intel ligent per estalviar energia, despeses de manteniment i parades de producció mantenint la producció al més alt nivell.

En una estació centralitzada d'aire, les nombroses bombes individuals de cada màquina són reemplaçades per una menor quantitat d'equips de buit i / o baixa pressió. Aquestes habitualment són instal·lades en un lloc separat (sala de bombes, soterrani o terrat). La connexió de les màquines de producció es realitza mitjançant un sistema calculat de canonades.

L'estació centralitzada s'encarrega del subministrament exacte d'aire que requereix la càrrega de treball, de manera efectiva i econòmica. A l'estar situada en un lloc a part, el nivell de soroll en el lloc de treball és reduït considerablement, donant suport d'aquesta manera a un ambient de treball agradable i al compliment de les normatives laborals vigents.

Cada equip de buit i / o baixa pressió pot disposar d'un variador de freqüència separat, permetent la regulació automàtica del flux d'aire de cada màquina connectada. Els variadors de freqüència comunament permeten treballar als equips a una velocitat de gir del 65% - 75%, sense necessitat de prescindir de l'aire requerit en l'aplicació. Això significa una reducció considerable de la despesa energètica, en comparació amb sistemes descentralitzats que no disposen d'un dispositiu de modulació.

Una estació centralitzada aporta el subministrament exacte d'aire que requereix la càrrega de treball, de manera efectiva i econòmica...
Una estació centralitzada aporta el subministrament exacte d'aire que requereix la càrrega de treball, de manera efectiva i econòmica.
Amb el subministrament centralitzat d'aire, les parades de producció, per treballs de manteniment o trencaments imprevistes d'equips, passen a formar part de la història

De fàcil manteniment

Els equips que componen l'estació centralitzada són en general del mateix tipus i es troben en el mateix lloc. Les tasques de manteniment es simplifiquen enormement en accedir a tots els equips ubicats en un mateix lloc i al no haver de gestionar diferents elements de desgast procedents de diferents tipus de maquinària o de diferents fabricants. En repartir les hores de treball entre tots els equips i reduir la velocitat de gir dels motors, les despeses de manteniment d'una estació centralitzada equivalent fins a un 50% de la despesa que pot ocasionar un sistema de subministrament d'aire descentralitzat.

Les estacions centralitzades estan dissenyades per treballar de manera ininterrompuda. Amb el subministrament centralitzat d'aire, les parades de producció per treballs de manteniment o trencaments imprevistes d'equips, passen a formar de manera immediata part de la història. El tenir la certesa d'acabar els encàrrecs dels clients en el temps estipulat és avui dia imprescindible i d'un valor incalculable per a tota empresa de prestigi i renom.

Empreses o entitats relacionades

Becker Ibérica de Bombas de Vacío y Compresores, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades