Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Becker completa su gama de equipos de canal lateral de alta velocidad

Becker completa la seva gamma d'equips de canal lateral d'alta velocitat

Mario Peralta, gerent de Becker Ibèrica09/07/2010

9 juliol 2010

En el seu ànim d'innovació i com a empresa capdavantera en el món del buit i la baixa pressió, Becker s'ha completat amb el llançament del VASF 1120, la seva gamma d'equips de canal lateral d'alta velocitat. Aquests equips, únics en el mercat, estan dissenyats per adaptar-se a les necessitats individuals dels clients de Becker, a causa de la integració de l'última generació de la seva tecnologia Vari Air.
VASF 1120 és la nova gamma d'equips de canal lateral d'alta velocitat de Becker
VASF 1120 és la nova gamma d'equips de canal lateral d'alta velocitat de Becker.
Els sistemes són petits, compactes, lleugers, de manera que es poden integrar perfectament en molts tipus de maquinària i sistemes. Tant en treballs d'aspiració com a bufat, s'aconsegueixen sorprenents cabals de fins a 120 m 3 / hi diferències de pressió de + -400 mbar., Fins a la data poc imaginables en equips de tan reduït grandària. Aquest alt rendiment s'aconsegueix a través d'una perfeccionada aerodinàmica i de la velocitat a la qual se sotmet a l'equip, que pot aconseguir en el seu punt de màxim rendiment les 20.000 rpm. El seu funcionament lliure de contacte i amb motors de 0,5-1,8 kW, sense escombretes en corrent altern de 100-240 V, ho fan extremadament apte per a treballs on l'aire i l'ambient han de mantenir un nivell de puresa elevat .
Dades tècniques dels tres models que componen la gamma VSF 1120
Dades tècniques dels tres models que componen la gamma VSF 1120.

Un món de possibilitats

Per poder individualitzar els sistemes VASF a les especificacions dels client, els equips venen amb un sistema de modulació intel ligent integrat en l'electrònica, la qual cosa fa la incorporació d'un variador de freqüència extern innecessari. Es disposa d'una gran multitud de rangs de treball entre els quals s'ha de predefinir:

- Freqüència fixa: El punt de treball és transmès al VASF a través d'una senyal externa, facilitada per l'usuari.

- Modulació interna: Mantenint un nivell de diferència de pressió sense necessitat de transformadors externs. El nivell de diferència de pressió a aconseguir es transmet mitjançant un senyal extern. El reglatge intern del VASF manté el nivell indicat regulant automàticament la freqüència del motor.

- Modulació externa: Mantenint un nivell de diferència de pressió en un punt de consum determinat. El nivell de diferència de pressió a assolir i el nivell de diferència existent en el sistema es transmeten mitjançant senyals externes al VASF, que al seu torn i de manera automàtica regula la freqüència del motor fins a arribar al punt de treball determinat.

Comunicar, realitzar i informar

Per aconseguir una integració òptima en el sistema del client, els VASF disposen d'una sèrie d'interfícies d'entrada i de sortida amb diferents tipus de senyals:

- Entrada analògica: Connexió per introduir la freqüència del motor, treball en buit / pressió, cabal, connexió d'un transformador extern, ...

- Sortida analògica: Connexió per a la transmissió d'un punt de treball, per exemple per treballar en Màster / Slave. Es poden transmetre els següent valors: freqüència actual; buit / pressió; cabal, consum motor; potència motor; valor actual en entrada analògica, etc.

Els VASF disposen d'una sèrie d'interfícies d'entrada i de sortida amb diferents tipus de senyals
Els VASF disposen d'una sèrie d'interfícies d'entrada i de sortida amb diferents tipus de senyals.
- Accionament (Digital In): senyal de 24 V per aturar o arrencar el VASF.

- Relé: Aquest relé facilita una sèrie de senyals que han de ser transmeses en assolir un estat prederteminado. Les funcions així com les condicions d'accionament són parametritzades prèviament a les instal·lacions de Becker oa casa del client. De base, el relé contempla les següents funcions: missatge d'error col·lectiu; missatges de treball col·lectiu; sobrepasso de valors límits, és possible introduir una histèresi i un retard de l'arrencada i atur; límit de consum actiu; límit de temperatura actiu; desviació contínua de valors, i abast del valor deu.

Per exemple, el relé ha de fer contacte quan s'hagin aconseguit 200 Hz...
Per exemple, el relé ha de fer contacte quan s'hagin aconseguit 200 Hz, arrencada sense retard i atur amb un retard de 3 segons amb una histèresi de 10 Hz
- Interfície sèrie RS485: Aquest interfície s'utilitza primordialment per parametritzar i diagnosticar el VASF. Es pot utilitzar també, per exemple per connectar el VASF a un quadre de comandament extern i accionar des d'allà.

Aire net, subministrament exacte

Causa de la seva gran capacitat de personalització, els equips VASF troben aplicació en una infinitat de processos industrials i quotidians, sobretot en aquells, on es requereixi aire (net) en un temps mínim de resposta. Destaquem entre l'aportació d'oxigen en plantes de biogàs i en cèl·lules de combustible.

Un dels grans reptes dels nostres dies consisteix en la producció d'energies netes per a la protecció del nostre medi ambient. Entre els diferents processos de producció cal destacar la recuperació d'energia solar vinculada en residus orgànics procedents de l'agricultura i la ramaderia, a través de les plantes de biogàs.

En aquestes instal·lacions s'aprofiten les característiques d'aquells microorganismes que són capaços de descompondre matèria orgànica en un ambient anaeròbic, és a dir sota absència d'oxigen. Un cop finalitzats els diferents processos de descomposició en el bioreactor (hidròlisi, àcid gènesi, citogénesis i metà gènesi) ens trobem amb un atmosfera composta principalment per metà, diòxid de carboni, així com petites quantitats d'hidrogen, nitrogen, oxigen i sulfur d'hidrogen . Aquesta barreja de gasos és més coneguda com el biogàs.

Abans que el biogàs pugui ser utilitzat per a generar energia elèctrica o tèrmica, cal purificar mitjançant els processos de dessulfuració, assecat i separació de gasos.

La dessulfuració consisteix en l'oxidació del sulfur d'hidrogen inclòs en el biogàs per mantenir la concentració d'aquest gas per sota dels nivells aconsellats per al seu ús final. A aquest efecte els grans fabricants de plantes de biogàs confien el subministrament exacte d'aire a través de compressors de canal lateral Becker, entre ells els sistemes VASF. Aquest mètode de dessulfuració a més de ser més econòmic que altres, aporta sofre a les sobres de la biomassa i augmenta d'aquesta manera la seva qualitat com a fertilitzant.

Imagen
Aportació d'oxigen en cèl lules de combustible

Un dels grans reptes dels nostres dies és la generació d'energies netes com la que s'obté a través de les cèl lules de combustible.

Les cèl lules de combustible són un dispositiu electroquímic que converteix l'energia alliberada en la reacció entre un element de combustible (habitualment hidrogen) i un agent oxidant (oxigen) en energia elèctrica. La cèl lula de combustible es compon de dos elèctrodes (ànod'i càtode), separats per una membrana conductora de protons.

L'hidrogen aportat es dissocia en protons i electrons. Els electrons són conduïts a través de l'ànode, produint energia, mentre que els protons travessen la membrana conductora. En el càtode les molècules d'oxigen són reduïdes pels electrons dissociats de l'hidrogen i es converteixen en anions. De la reacció posterior entre anions i cations resulta aigua.

La reacció electroquímica simplificada és:

2 H 2 + 0 2 = 2 H 2 O + color + energia elèctrica

Mentre que la qualitat i la puresa de l'hidrogen són de gran importància per al bon rendiment de la cèl lula de combustible, l'oxigen procedeix de l'aire ambiental. Mitjançant els sistemes VASF s'aconsegueix una conducció d'oxigen controlada i eficaç, respectant i atenent a paràmetres tan variables com importants com poden ser cabal, nivell de pressió i temps de resposta a les necessitats de la cèl lula. Tot això amb un sistema integrat que de vegades no requereix més del 10% de l'energia generada pel mateix stack.

VASF s'utilitza per al subministrament d'aire en el càtode
VASF s'utilitza per al subministrament d'aire en el càtode.

Empreses o entitats relacionades

Becker Ibérica de Bombas de Vacío y Compresores, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades