Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera y Fundación Entorno fomentan la rehabilitación y la mejora energética de edificios

Confemadera i Fundació Ajusto fomenten la rehabilitació i la millora energètica d'edificis

06/06/2012

6 de maig de 2012

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta, Confemadera, ha signat un acord de col·laboració amb Fundació Ajusto-BCSD Espanya per al foment de la rehabilitació i la millora energètica d'edificis a través de diferents accions dirigides a la mobilització del sector privat, la interlocució amb les administracions públiques i la conscienciació ciutadana.

Per dur a terme aquesta iniciativa s'han desenvolupat diferents activitats com a ‘Espais AcciónCO2’, una plataforma empresarial compromesa amb la disminució de les emissions de CO2 a través d'accions tangibles i mesurables als edificis i l'engegada de campanyes de sensibilització amb empleats, ciutadans i cadena de subministrament. Entre les accions d'aquesta activitat es troben el ‘Manifest a favor de l'eficiència energètica d'edificis’, que promou l'adhesió voluntària a un compromís per l'eficiència energètica i la reducció d'emissions de CO2, i el ‘Fòrum Acció CO2’, espai on les entitats que participin podran compartir experiències i conèixer solucions que permetin millorar el comportament energètic dels edificis.

Altres de les activitats desenvolupades són ‘Rehabilita la teva ciutat’, amb la qual es pretén aconseguir una plataforma de diàleg públic-privat per fomentar la rehabilitació d'edificis i espais comuns, i la campanya ‘Llars sostenibles’ que promourà la millora el confort i l'estalvi en llars.

La fusta és un material que ofereix importants prestacions en construcció i des de l'aprovació del Codi Tècnic d'Edificació (CTE) s'ha equiparat a la resta de materials estructurals. D'altra banda, des del punt de vista de l'interiorisme i la decoració, les aplicacions de la fusta són múltiples i molt variades (sòls, finestres, revestiments, portes, etc.) i s'adapta a tots els estils per la seva varietat de textures, formes i colors. A més, l'ús de la fusta en construcció contribueix a mitigar els efectes del canvi climàtic, ja que és l'únic material que en la seva formació absorbeix diòxid de carboni de l'atmosfera, i en la seva transformació, transport i instal·lació consumeix quantitats mínimes d'energia. Sense oblidar que els productes de fusta emmagatzemen aquest carboni durant tota la seva vida útil.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis