Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera da un paso más para acabar con la entrada de madera ilegal

Confemadera fa un pas més per acabar amb l'entrada de fusta il·legal

19/01/2012

19 de gener de 2012

La Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta, Confemadera, ha aconseguit que qualsevol llengua oficial de la Unió Europea sigui vàlida per a les comunicacions amb Brussel·les en relació al desenvolupament dels Sistemes de Diligència Deguda, que tenen l'objectiu d'acabar amb l'entrada de fusta il·legal a Europa.

Aquesta regulació, impulsada per la Comissió Europea, forma part de les diferents eines que s'estan impulsant des d'Europa per evitar els problemes associats al comerç de fusta il·legal. El marc legal per a la normativa que es volia fixar des de la comissió de medi ambient exigia que tota la informació remesa a la C.I. fora traduïda a l'alemany, francès o anglès. Però gràcies al treball de la Confederació, la Comissió ha suprimit l'obligació de l'ús de qualsevol llengua específica sent totes les llengües oficials igual de vàlides.

Imagen
Confemadera ha aconseguit trencar aquesta barrera a través del suport de la Comissió de Medi ambient i la de Cultura del Parlament Europeu que van presentar una iniciativa parlamentària a la Comissió Europea.

D'aquesta manera les entitats o empreses que desenvolupin els seus Sistemes de Diligència Deguda no hauran d'aplicar un requisit que suposa una trava per engegar aquests procediments, que el seu objectiu és evitar el petit percentatge de fusta il·legal que entra a Europa.

Segons el President de Confemadera, Francis Huidobro, "aquest assoliment suposa un gran avanç per evitar el comerç il·legal de la fusta, un problema amb grans implicacions per al sector i que genera un gran impacte per a la indústria de la fusta, ja que projecta una imatge que no es correspon amb l'activitat i el compromís social de les empreses del sector, a més de distorsionar el correcte funcionament del mercat. Des de Confemadera treballem perquè el sector de la fusta sigui un referent en la lluita contra la tala il·legal”.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis