Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ‘El Árbol es Vida’, incluida en el formulario de la Renta 2012 para la desgravación fiscal

‘L'Arbre és Vida’, inclosa en el formulari de la Renda 2012 per al desgravament fiscal

21/05/2013

21 de maig de 2013

La iniciativa ‘L'Arbre és Vida’, fomentada per la Fundació Espanyola de la Fusta per difondre la cultura de l'arbre mitjançant la plantació de 10 milions d'arbres en tota Espanya, apareix ja inclosa en el formulari per a la declaració de la Renda 2012, a l'apartat de Règims de suport a esdeveniments d'excepcional interès públic, de manera que els contribuents disposen ja de la possibilitat d'acollir-se als desgravaments fiscals que contempla la llei per les donacions realitzades a aquest projecte.

L'exercici fiscal 2012 és el primer en el qual es poden aprofitar els avantatges fiscals de les aportacions i col·laboracions efectuades a ‘L'Arbre és Vida’. Fins i tot el programa d'ajuda de renda facilitat per l'Agència Tributària (PARE) ja contempla els beneficis i deduccions fiscals relacionats amb la inversió empresarial del programa.

Els beneficis fiscals que tenen les persones físiques que col·laborin amb el programa ‘L'Arbre és Vida’ consisteixen en la deducció del 25% en l'IRPF per les donacions i aportacions efectuades a favor del consorci que executa el programa. Aquesta deducció té un límit del 10% de la base liquidable del contribuent.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis