Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ‘El Árbol es Vida’ inicia su andadura de forma oficial

‘L'Arbre és Vida’ inicia la seva marxa de forma oficial

17/04/2013

17 d'abril de 2013

El projecte ‘L'Arbre és Vida’, una iniciativa que té per objectiu difondre la cultura de l'arbre mitjançant la plantació de 10 milions d'arbres en tota Espanya, s'ha engegat avui de manera oficial després de la reunió que ha tingut lloc aquest matí a Madrid entre els membres del Consorci encarregat de la seva gestió: el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques i la Fundació Espanyola de la Fusta. El Consorci està presidit pel ministre Miguel Arias Cañete.

‘L'Arbre és Vida’ va ser inclòs als últims Pressupostos Generals de l'Estat com a Esdeveniment d'Excepcional Interès Públic, la qual cosa comporta els màxims desgravaments fiscals a través de la llei de mecenatge. Gràcies a això, les accions previstes al programa es realitzaran amb la contribució de patrocinadors i donants que vulguin recolzar la lluita contra el canvi climàtic i la difusió a la societat dels beneficis que l'arbre té per a la vida, a més de consolidar un sector clau per a l'economia i l'ocupació, creant 40.000 jornals.

Aquest projecte, emparat també per la Llei de Montes, respon a la necessitat d'utilitzar fusta de muntanyes gestionades de manera sostenible. D'aquesta forma s'afavoreix l'economia sostenible i els arbres compleixen la seva funció d'emmagatzemar CO2, una mesura natural per mitigar el canvi climàtic. ‘L'Arbre és Vida’ generarà un estalvi a Espanya de drets d'emissió equivalents a 2,2 milions de tones de CO2 en un període de 40 anys, així com 150.000 tones de CO2 fixat a l'any. A més, el creixement en fusta serà de 74.000 m3/any.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis