Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Fundación Laboral de la Madera y el Mueble centrará 2013 en la formación, la prevención y la promoción del sector

La Fundació Laboral de la Fusta i el Moble centrarà 2013 en la formació, la prevenció i la promoció del sector

19/12/2012

19 de desembre de 2012

Imagen

La Fundació Laboral de la Fusta i el Moble, creada per la Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta, (Confemadera), i les centrals sindicals Federació Estatal de la Construcció, Fusta i Afins de CC OO (Fecoma-CC OO) i la Federació d'Indústria d'UGT (MCA-UGT), es va reunir el passat 17 de desembre a Madrid per treballar en l'elaboració del seu pla d'acció 2013, que tindrà com a pilars principals la formació, la prevenció de riscos laborals i la promoció del propi sector.

En l'àmbit de la formació, la Fundació la impulsarà en totes les seves modalitats, des de la formació professional educativa, passant per la formació per a l'ocupació i les qualificacions professionals, sempre tenint com a objectiu últim la professionalització del sector i la millora de l'empleabilidad i la capacitació professional. A més, la Fundació posarà especial èmfasi a difondre els perfils professionals de la família professional de la fusta i el moble entre estudiants i públic general per apropar el sector a la societat i als joves.

Un altre dels objectius de la Fundació és la investigació, el desenvolupament i la promoció d'actuacions de millora de salut laboral i prevenció de riscos laborals entre treballadors i empresaris del sector, pel que s'emprendran iniciatives que persegueixin reduir la sinistralitat, fomentar la integració de la PRL en l'empresa i difondre la normativa existent en aquesta matèria.

El tercer pilar fonamental de l'activitat que desenvoluparà la Fundació Laboral de la Fusta i el Moble és la promoció de la indústria de la fusta i de l'ús d'aquesta matèria primera. A més de ser un material ecològic, la fusta reuneix una altra sèrie de propietats, com a resistència, durabilitat, adaptabilitat, versatilitat, etc., que la converteixen en un dels referents de l'hàbitat, la decoració, la construcció i el disseny sostenible del segle XXI.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

    Clavadora 2 en 1: estructural y conectores sobre madera - Paslode Combi Xi

  • Homag España - 50 años

    Homag España - 50 años

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Madera

    02/10/2024

  • Newsletter Madera

    25/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis