Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Todo preparado para que dé comienzo el XIII Congreso Aecoc de Productos del Mar

Tot preparat perquè doni començament el XIII Congrés Aecoc de Productes del Mar

18/06/2012

18 de juny de 2012

La nova legislació europea en matèria pesquera i l'organització comuna de mercats en la cadena de comercialització del sector formaran un dels blocs destacats del Congrés de Productes del Mar que organitza Aecoc, l'associació empresarial que reuneix a prop de 25.000 companyies. Qüestions que seran analitzades per Gabriel Mato, president de la Comissió de Pesca del Parlament Europeu, i posteriorment per Jesús González, administrador de la Direcció general d'Assumptes Marítims i Pesca de la Comissió Europea.

Aquest any com a novetat, els assistents a el XIII Congrés Aecoc de Productes del Mar tindran l'oportunitat de gaudir d'una visita guiada a la Llotja de Vigo, la més important d'Espanya i una de les més importants d'Europa. Els propis professionals de l'Autoritat Portuària de Vigo s'encarregaran de mostrar, als congressistes que ho desitgin, el funcionament de la llotja. Així mateix, el congrés abordarà les oportunitats i tendències de consum actuals en el sector de productes del mar de mà d'especialistes en investigació de mercats com Roberto Butrageño, director de Serveis de Retail de Nielsen i Pere Vives, director del sector Alimentació de Kantar WorldPanel. Per la seva banda, Carlos Buixadé, catedràtic de la Universitat Complutense de Madrid abordarà quins són les tendències de futur en el consum de productes del mar.

Imagen
La comunicació en termes de salut centrarà un altre dels blocs destacats. Esteban Castelao, metge i director de la unitat d'Oncologia Genètica i Quimioprevención del Complex Hospitalari Universitari de Vigo; i Raúl del Riu, vicepresident de Rio&Ries seran els encarregats de presentar els últims avanços en el camp sanitari relacionats amb el consum de peix, així com els atributs de valor a traslladar al consumidor.

Igualment, s'analitzaran els reptes i claus de l'èxit en la venda, pel que es comptarà amb la participació de Salvador Castedo, cap de l'àrea de peixateria del Grup Carrefour; Darío Rodríguez, gerent de Pescamar-Gadisa i José Ángel Mossos, director de màrqueting de Serpeska.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis