Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a AECOC y el Corte Inglés dan las claves para ofrecer un servicio óptimo

AECOC i el Tall Inglés donen les claus per oferir un servei òptim

06/07/2011

6 de juliol de 2011

Segons les últimes dades recollides per AECOC, els trencaments d'estoc estan costant a la indústria més de 4.000 milions d'euros anuals; en el 11% dels lliuraments es produeix una devolució; en més del 6% de les comandes es produeix alguna incidència; i el 22% dels aquests no arriba a temps a la seva destinació.

Conscient de la importància d'evitar aquest tipus de despeses innecessàries i fidel a la seva missió d'incrementar l'eficiència en tots els processos de la cadena de valor, AECOC celebrarà el proper 14 de juliol a Madrid un curs formatiu dirigit a fabricants en el qual, en col·laboració amb El Corte Inglés, oferirà les claus per millorar el nivell de servei al client.

Una vintena de professionals coneixeran les necessitats de servei de la gran distribució en l'actual conjuntura, així com les dades més representatives de l'estudi benchmarking sobre nivells de servei recentment realitzat per AECOC en aquest àmbit.

Aquest estudi, que recull dades relatives als principals distribuïdors del país (Alcampo, Carrefour, Condis, Consum, Coviran, Dia, El Tall Inlgés, Gadisa, Grup Eroski i Mercadona) valora detalls de la cadena de subministrament (comanda, subministrament, suport, documentació, facturació, etc.), avalua els estalvis i oportunitats i albira les tendències del sector.

Així mateix, els assistents tindran l'oportunitat de contrastar opinions amb altres professionals del sector sobre aquestes qüestions i de compartir amb un distribuïdor de referència, com és El Corte Inglés, la seva visió sobre la logística i la importància de la qualitat en el servei.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis