Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc reúne a fabricantes y distribuidores del sector cárnico para analizar los hábitos y tendencias del nuevo consumidor

Aecoc reuneix a fabricants i distribuïdors del sector cárnico per analitzar els hàbits i tendències del nou consumidor

05/02/2013

5 de febrer de 2013

Més de 200 professionals del sector cárnico del nostre país assistiran a el Congrés Aecoc de Productes Cárnicos i Elaborats que se celebra a Lleida els propers 5 i 6 de març. El punt de trobada servirà perquè empreses fabricadores i distribuïdors del canal analitzin de forma conjunyeix les tendències i estratègies per dotar de major eficiència al sector. El congrés, que reunirà a directors i propietaris de les principals empreses cárnicas, serà un espai per a l'intercanvi d'opinions i experiències en el qual es donaran a conèixer els casos d'èxit més destacats del sector.

L'evolució del mercat de productes cárnicos centrarà la primera part del congrés, en la qual Victor J. Martín, professor d'Economia Aplicada de la Universitat Complutense de Madrid, aportarà dades del sector sobre volum de mercat, vendes per canal i comparatives per producte. La carn juga un paper clau en la nostra dieta, per això Ismael Díaz, membre de la Real Acadèmia de Gastronomia, aproparà als assistents les claus sobre la demanda actual de carn, així com de seguretat alimentària i etiquetatge en el sector.

Segons dades del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient (MAGRAMA) el consum de productes cárnicos en les llars ha seguit creixent en 2012, no obstant la situació econòmica actual segueix sent complicada per a totes les empreses. En aquest moment, aspectes com la col·laboració i la innovació són claus per desenvolupar categories de producte atractives per al consumidor. En aquest sentit, de la mà de Mayte González, directora de cárnicos de Dia i de Joan Carles San José, vicepresident executiu d'Arcadíe, coneixerem què estratègies de col·laboració entre fabricants i distribuïdors poden ajudar a dinamitzar el sector. En la mateixa línia, Mes Gourmet, presentarà, mitjançant la participació del seu conseller delegat, Jorge Mas, un nou concepte de gestió de les seves tendes de xarcuteria.

Imagen
Així mateix, participaran al programa Fernando Chocarro, director de l'àrea cárnica de Grup AN; Aurelio Sebastiá, vicepresident de Fefac i Carlos Buxadé, catedràtic I.T.S. Enginyers Agrònoms de la Universitat Politècnica de Madrid, per analitzar aspectes de clar impacte en el sector com l'operativa logística o l'increment dels preus en les matèries primeres. Conscient de la importància que les preferències del client final tenen tant per als fabricants com per a la distribució, Aecoc ha realitzat un estudi que analitza el seu comportament en la compra de productes cárnicos.

El congrés serà el marc de presentació de les conclusions més destacades d'aquest treball que desvetlla aspectes claus per desenvolupar estratègies que aportin eficiència a la cadena i un major valor a la categoria i al producte.

Finalment, el programa explicarà també amb la participació de José Ramón Godoy, secretari general de la Fundació Pernil Serrano i Luis Antonio Vázquez, director de promoció i relacions externes d'I.G.P. Vedella Gallega, els qui abordaran el paper de la comunicació com a clau per dinamitzar la demanda.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis