ULMA Carretillas Elevadoras - Transpalets elèctrics

Mitsubishi Heavy Industries Gama Premía

Transpaletas elèctriques: amb capacitats de càrrega entre 1.000 kg i 2.500 kg

Fotografia de Transpaletas elèctriques
Ulma ofereix una àmplia gamma de transpaletas manuals i elèctriques Mitsubishi amb models que responen a la perfecció a treballs de major o menor intensitat i a aplicacions que requereixin un major o menor desplaçament.

Les transpaletas elèctriques de Mitsubishi, amb una capacitat de càrrega compresa entre 1.000 i 2.500 kg, són models de gran rendibilitat i fiabilitat. Les transpaletas elèctriques són perfectes per a aplicacions de càrrega i descàrrega de camions, magatzems o tendes, tasques de recepció, transport i magatzematge, normalment desenvolupades en zones d'interior, encara que la sèrie de transpaletas elèctriques Premía està especialment dissenyada per a la seva utilització tant dins com fos del magatzem, gràcies al seu disseny de protecció contra la intempèrie.

Ulma ofereix transpaletas elèctriques de conductor acompanyant, transpaletas elèctriques amb plataforma, transpaletas elèctriques de conductor a bord assegut o dempeus o de doble palet, incorporant totes elles l'última tecnologia de corrent altern que garanteix una major potència, una major suavitat i control de manipulació i uns torns de treball més perllongats, amb un menor cost de manteniment.