ULMA Carretillas Elevadoras - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
ULMA Carretillas Elevadoras
Paseo Otadui 8, Apartado 32
20560 Oñati (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑900840450  
🖷:  +34‑943783502
w:  www.ulmacarretillas.com
Distribuïdor i alquilador de carretons elevadors

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
ULMA Carretillas Elevadoras

ULMA Carretons Elevadors es dedica a la venda i lloguer de carretons elevadors de primera marca, sent importador en exclusiva per a Espanya de les marques Mitsubishi I Hubtex.

ULMA comercialitza una àmplia gamma de carretons elevadors contrapesats elèctriques, tèrmiques i d'interior, com a retràctils, apiladores, recogepedidos i transpaletas, especialment dissenyades per a tasques i aplicacions de tot tipus tant en interiors com a exteriors.
 
ULMA Carretons Elevadors ofereix solucions innovadores i personalitzades adequades a les necessitats reals de diferents clients i sectors, noves fórmules de finançament i de lloguer entre altres serveis.
 
ULMA a través de la seva xarxa de distribució i delegacions dóna servei de manteniment i reparació en tota Espanya, 100% cobertura nacional. D'aquesta manera ofereix un servei àgil i efectiu per aconseguir un alt estàndard d'atenció.
 
En definitiva, ULMA posa a la disposició del client tot el seu saber fer (KNOW-HOW) i mitjans per assessorar-li i oferir solucions. Així, el client podrà gaudir d'una millora contínua, flexibilitat i una màxima productivitat.
 
ULMA Carretons Elevadors és una garantia de saber fer, una empresa integrada en el Grup ULMA i avalada pels seus 30 anys d'experiència en el sector.