Escaleras Arizona, S.L. - Escales multiposicionals

Escales de fibra: d'un tram, dobles, extensibles, etc

Fotografia de Escales de fibra
Escales Arizona compta amb una àmplia varietat d'escales de fibra.

- Entre elles es troben les d'un tram, amb ganxos d'assalt i que opcionalment poden portar potes regulables en altura, cintes de suport a pals i ganxos d'assalt. Amb frontissa per plegar.

- Les d'un tram plegables inclouen a més una frontissa per plegar per la meitat, amb possibilitat d'utilitzar com tijera.

- Les escales de fibra extensibles manuals per la seva banda són escales desmuntables i es poden utilitzar els trams per separat. A partir del modelo F7210M porten rodes de goma blanca per facilitar el lliscament per les parets. Ademas, totes les escales d'aquest model porten sabates basculants en el tram inferior. Opcionalment poden portar potes regulables en altura amb dispositiu de bloqueig patentat i cintes de suport a pals.

- El model d'escala de fibra extensible a corda porta, en la part superior del tram extensible, rodes de goma blanca per facilitar el lliscament per les parets i sabates basculants en el tram inferior. Opcionalment poden portar potes regulables en altura amb dispositiu de bloqueig patentat i cintes de suport a pals.

- Les escales de doble pujada disposa de trams paral·lels a 400 mm, amb els travessers inferiors amb tacs de goma antilliscants per ampliar la base de sustentació.

- La versió combinada permet usar-la en forma de tijera o extensible manual.

A més d'un model d'escala de tijera amb tram extensible, Arizona ofereix com a accessoris opcionals potes regulables en altura per a perfil de 70x26 o per a perfil de 82x32, col·locació de ganxos d'assalt, col·locació de ganxo d'assalt amb cadenes i armelles, de cinta de suport a pals, col·locació de cinta de suport i amarri a pals, plataforma portàtil (esglaó de 150 mm de petjada).