Escaleras Arizona, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Escaleras Arizona, S.L.
Cardete 17
31393 Beire (Navarra) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑948740386  
🖷:  +34‑948740591
w:  www.escalerasarizona.com
Fabricant

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Escaleras Arizona, S.L.

Escales Arizona, s.l. ha desenvolupat una escala fabricada a partir de polièster reforçat amb fibra de vidre que ofereix més resistència, menys pes i millor aïllament elèctric i tèrmic, registrada amb el nom d'ESCAFIBRA.

Aquest tipus d'escales ha estat possible gràcies a l'experiència adquirida i la dedicació exclusiva de diverses generacions a la fabricació d'escales portàtils de fusta.

Tant els travessers com els esglaons estan fabricats amb perfils tubulars tancats de polièster reforçat amb fibra de vidre, fabricats per pultrusión, aconseguint així una gran resistència i homogeneïtat.

L'esglaó té una àmplia superfície plana antilliscant de suport al peu (30 mm.) que queda horitzontal en l'ús normal de l'escala.

Escales Arizona, s.l. fabrica escales normalitzades i segons indicacions i necessitats dels clients, sota plànol o a mesura.

El desenvolupament de sabates basculants, potes regulables en altura, corrioles, rodes i altres accessoris aconsegueixen que les escales s'adaptin perfectament a les exigències dels usuaris amb un alt grau de satisfacció.