ULMA Carretillas Elevadoras - Carretons elevadors retràctils

Hubtex

Carretó retràctil: amb una capacitat de càrrega de fins a 6 t

Ulma Carretons Elevadors va signar fa tres anys un acord de col·laboració i distribució en exclusiva amb la prestigiosa marca alemanya Hubtex en resposta a la màxima de donar una solució integral a les necessitats logístiques dels seus clients.

De fet, Ulma va començar amb la distribució en exclusiva de les carretons de càrrega lateral Hubtex, oferint als seus clients carretons de càrrega lateral multidireccionals, bidireccionals i cuatrocaminos ideals per a empreses pertanyents en la seva majoria al sector de la indústria de la fusta, l'alumini, el metall o el plàstic. Encara que els dos últims anys ULMA ha posat a més a disposició del client un altre tipus de màquines d'interior Hubtex com les retràctils o els apiladors que degut a una major capacitat de càrrega o al seu moviment multidireccional ofereixen avantatges qualitatives que els models convencionals d'interior no poden oferir 000 kg, de manera que la seva capacitat de càrrega comença on les retràctils convencionals estableixen la seva límite.000 kg, de manera que la seva capacitat de càrrega comença on les retràctils convencionals estableixen la seva límite.áctiles convencionals estableixen la seva límit.

La combinació de l'alta capacitat de càrrega de les retràctils ESW de Hubtex i la seva bateria de llarga durada permeten un nivell superior de productivitat d'emmagatzematge, fins ara no assolit en les àrees de càrrega pesada a nivells d'elevació superiors a 2,5 m. Les retràctils Hubtex, a més d'una elevada productivitat i manteniment, ofereixen, gràcies a la seva cura disseny ergonòmic, avantatges com una gran maniobrabilitat, una gran visibilitat a través del pal i una menor vibració atenuada mitjançant la suspensió del sento, característiques que tenen cura de la salut i comoditat de l'operari.

- Sistema de frenada electrònic lliure de manteniment.

- Sistema de frenada electrònic lliure de manteniment.

- Sistema de frenada electrònic lliure de manteniment. de manteniment. - Possibilitat de canvi ràpid de la bateria gràcies a les vies del rodet. - Possibilitat de canvi ràpid de la bateria gràcies a les vies del rodet. - Possibilitat de canvi ràpid de la bateria gràcies a les vies del rodet. la bateria gràcies a les vies del rodet.

- Pals estables, resistents, de gran visibilitat, que ofereixen capacitats residuals fins amb càrregues amb llargs centres de gravetat.500 mm amb una mínima reducció de la Capacitat. mínima reducció de la capacitat.

- Mínim cost d'ús, gràcies a la utilització de components de qualitat dels més prestigiosos proveïdors.

- Gran varietat de cabines que ofrecn una gran visibilitat.

- Total disponibilitat d'equipament opcional com forquilles telescòpiques, desplaçador lateral, varietat de dispositius, accessoris ram, etc.

Les principals funcions hidràuliques i de direcció estan controlades mitjançant un innovador i ergonòmic sistema de joysticks desenvolupat per Hubtex. Aquest sistema ofereix un moviment totalment precís i suau d'elevació, descens i retracció del pal o de desplaçament i, opcionalment, posicionador de forquilles sense moure la mà del joystick.

La construcció modular de les carretons elevadors Hubtex assegura un ràpid accés per la revisió diari i manteniment regular. L'accessibilitat a tots els implements de direcció i conducció és senzilla reduint temps morts i manteniment. Incorporen rodes Vulkolan per a aplicacions d'interior o rodes elàstiques per a aplicacions tant d'interior com d'exterior.

A més, tots els carretons HUbtex estan dissenyades segons l'exigit en matèria de seguretat. L'empresa té el certificat ISO9001.