Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Lacroix Señalización abre una delegación en Barcelona

Lacroix Senyalització obre una delegació a Barcelona

15/02/2011

15 febrer 2011

Lacroix Senyalització obre una nova delegació a Barcelona per atendre de forma més directa al mercat català que, "a més del seu esperit innovador, destaca" per respondre a criteris de qualitat avançats i per una normativa específica i diferent de l'estatal, en aspectes tan significatius com els materials, amb els quals es fabriquen els senyals direccionals que es troben a les carreteres, que en qualsevol cas han de ser d'alumini i no d'acer galvanitzat ", tal com apunten des de l'empresa.

La delegació catalana té en el seu procés d'implantació i en el seu treball diari amb el suport de la matriu del grup, una empresa especialista en senyalització amb més de 40 anys d'experiència en el sector. El responsable de Desenvolupament de la signatura, Txema Bragado, apunta que l'obertura a Catalunya "respon a l'estratègia de voler acompanyar de prop el desenvolupament de la senyalització especialment en llocs on aquesta té un component diferencial molt vinculat amb la qualitat, com és el cas català ". Juan Clavijo, delegat per a Catalunya, confia en "la positiva resposta d'aquest mercat ja que les seves preferències coincideixen amb els principis fonamentals de Lacroix Senyalització, és a dir, qualitat, diferenciació i innovació".

La gamma LX3 destaca per la seva seguretat, major visibilitat, funcionalitat i una robustesa superior a les d'acer galvanitzat...
La gamma LX3 destaca per la seva seguretat, major visibilitat, funcionalitat i una robustesa superior a les d'acer galvanitzat, i tot això amb un pes quatre vegades inferior.

Per a l'entrada a Catalunya, la firma ha decidit recolzar-se en un dels seus últims llançaments, el senyal de codi LX3, senyal fabricada íntegrament en alumini. D'aquesta manera, Lacroix Senyalització s'inclina decididament per fer evolucionar les pràctiques i exigències del mercat cap a senyals de codi més segures i duradores, en un mercat que ja va donar el pas cap a l'alumini per a la seva senyalització d'orientació.

Així, el 'Manual de Senyalització Interurbana d'Orientació' editat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya estableix l'alumini com a material únic per a la senyalització d'orientació en aquesta comunitat, desterrant així l'acer galvanitzat habitual en aquests indicadors. Igualment, la Diputació de Barcelona malgrat no comptar amb una normativa catalana relativa a codi, també prioritza en els seus plecs de condicions l'ús de l'alumini sobre l'acer i, en aquest cas, amb un abast més gran ja que ho exigeix tant per a les senyals d'orientació com per a les de codi.

La instal lació dels diferents models de LX3 a les carreteres catalanes hauria de permetre homogeneïtzar els senyals col·locades cap a una única matèria primera, l'alumini, que aporta grans avantatges que l'acer tradicional.

Empreses o entitats relacionades

Lacroix Señalización, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis