Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ausa crece en Europa del Este

Ausa creix a Europa de l'Est

06/07/2007

6 juliol 2007

L'expansió econòmica que protagonitzen avui en dia els països de l'Europa de l'Est facilita el creixement de Ausa a la zona. En aquest sentit, multiserveis, dúmpers i molt especialment carretons tot terreny es converteixen en les màquines més venudes de la companyia a l'Europa Oriental.
La signatura, amb una cada vegada més consolidada xarxa de distribució a la zona, col a aquest empenta econòmica gràcies a les prestacions dels seus vehicles, entre ells els carretons tot terreny de 2,5 tones, una de les màquines més sol·licitades de la zona. La seva tracció integral a les quatre rodes, la transmissió hidrostàtica amb bomba de cabal variable i regulació automàtica així com l'inversor de marxa elèctric i pedal d'aproximació lenta, afavoreixen les seves vendes. També la capacitat de superar pendents de gairebé un 40 per cent de desnivell ia plena càrrega i la seva complet catàleg de prestacions que incorpora de sèrie (cabina oberta, seient ergonòmic, cinturó de seguretat, joystick, far rotatiu, presa hidràulica per a accessoris, desplaçament lateral 1.260 mm ample, equip de seguretat activa, avisador acústic de marxa enrere, xassís amb fons pla, eix davanter estret, etc.), així com les seves prestacions opcionals (equip electrònic anti-robatori, cabina semi tancada o tancada amb calefacció, llums davant i del darrere, pneumàtics massissos de flotació, purificador oxicalítico, apaga espurnes metàl·lic, filtre de gasoil amb decantador d'aigua, pala hidràulica, protector de càrrega, etc.), aconsegueixen fer d'aquesta màquina tot un número u en vendes.
No només és necessari un bon producte, comenta Josep Soler, director d'exportació d'Ausa, ja que "a més és imprescindible comptar amb els partners més adequats i els més coneixedors en cada mercat". És per això que l'empresa dedica molts esforços a la recerca i consecució dels seus distribuïdors. Molts d'ells especialitzats en el sector de la construcció, faceta en la qual, especialment el carretó C 250h se sent en ple hàbitat en estar considerada pels seus usuaris com una gran carretó per treballar en les obres gràcies a la seva capacitat, baix cost de manteniment , fiabilitat, cost residual, extensa gamma d'opcionals i per erigir-se com un òptim suport logístic dins de les obres.
El carretó C 250h d'Ausa
El carretó C 250h d'Ausa

Empreses o entitats relacionades

AUSA Center, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis