Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La gama multiservicios de Ausa

La gamma multiserveis d'Ausa

15/11/2006
Ausa intenta mantenir la seva capacitat d'adaptació a les necessitats del mercat. La gamma multiservicio és un dels millors exemples d'adaptabilitat a les exigències del sector. Aquesta constant actualització s'acaba de materialitzar donant forma al Compactador de residus i a la barredora per aspiració..
El Compactador de Residus Ausa està suportat sobre el xassís del Multiservei M250M o M250H i és capaç de carregar fins a 1.700 quilos de residus sòlids urbans, poda i paper cartró. Sense oblidar un element important com són les seves reduïdes dimensions: 2800 x 1700 x 1321 mm i amb tracció 4 x 4, el que facilita carregar i descarregar on convingui. Altres característiques a destacar d'aquest Compactador de residus també són el sistema de premsat, a través de cilindres creuats contra la porta de descàrrega; tancament manual a pressió i boques d'ompliment laterals. L'estructura de la caixa és indeformable, en la qual s'alberga la planxa de compactació, accionada mitjançant 2 cilindres creuats hidràulics. Té una força de compactació de 9400 quilos i exerceix una pressió de treball de 140 bars. El funcionament del nou Compactador d'Ausa pot realitzar des de l'interior del vehicle, gràcies a un comandament integrat a la cabina, així com amb dos comandaments exteriors en ambdós costats de la boca de càrrega. Altres comandaments d'accionament són el d'aturada d'emergència, rearmament amb obertura de pala i testimoni de compactació. A nivell opcional també se la pot equipar amb un sistema hidràulic de càrrega i descàrrega per a contenidors.
Compactador de residus
Compactador de residus
Quant a la Barredora per aspiració, es tracta d'un vehicle que és capaç de circular a 70 km per hora i que permet muntar l'implemento d'escombratge en menys de 5 minuts. La facilitat en el canvi de tot tipus d'implementos ha estat, des de sempre, una de les prioritats de la companyia.  

Escombradora per aspiració
Escombradora per aspiració
Les múltiples aplicacions de la gamma Multiservei continuen seduint al mercat. La possibilitat que ofereix aquesta gamma de vehicles de ser utilitzats per a diferents funcions és un dels aspectes més ben valorats. La utilització d'un únic xassís cabina capaç d'implementar l'accessori que convingui en cada moment pemet màxima comoditat a l'usuari.

Empreses o entitats relacionades

AUSA Center, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis