Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La tercera edición de Transfiere potenciará la participación internacional de empresas e instituciones

La tercera edició de Transfereix potenciarà la participació internacional d'empreses i institucions

27/11/2013

27 de novembre de 2013

El comitè organitzador de Transfereix, Fòrum Europeu per a la Ciència, Tecnologia i Innovació, s'ha reunit a Madrid per abordar les claus de la tercera edició de la trobada, que s'ha posicionat ja com el principal esdeveniment espanyol centrat en la transferència de tecnologia i la posada en comú dels resultats de la recerca i les demandes del teixit empresarial.

En aquest sentit, la propera edició de l'esdeveniment, que tindrà lloc els dies 12 i 13 de febrer en el Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma), potenciarà la participació internacional de les institucions i empreses tant a la zona de networking com al programa de conferències i taules rodones, una tendència iniciada ja en 2012, quan van concórrer professionals procedents d'Argentina, Perú, Itàlia i Portugal, així com ponents del Massachussets Institute of Technology —MIT— o de l'European Institute of Innovation and Technology –EIT-, entre uns altres.

La propera edició de Transfereix serà els dies 12 i 13 de febrer en el Palau de Fires i Congressos de Màlaga

La propera edició de Transfereix serà els dies 12 i 13 de febrer en el Palau de Fires i Congressos de Màlaga.

D'aquesta forma, el fòrum no només servirà d'aparador per mostrar els resultats de la recerca en l'àmbit internacional i avançar tendències, sinó que facilitarà als inscrits nacionals entrar en contacte amb empreses i professionals estrangers per generar oportunitats de negoci i propiciar la internacionalització dels seus productes i serveis.

Així mateix, es configuraran espais específics per a pimes i micropymes i es prioritzaran els continguts centrats en el finançament i la compra pública innovadora, tot això amb l'objectiu de configurar un fòrum dinàmic, flexible i adaptat a les necessitats actuals del mercat.

cal destacar que la segona edició de Transfereix va tancar les seves portes amb 1.500 participants – un 15%  més pel que fa a 2012—.El fòrum va comptar amb la participació de més de 200 empreses i institucions, al voltant de 250 grups de recerca, mig centenar d'universitats, més d'1.600 perfils d'oferta i demanda tecnològica, i més de 2.700 cites programades en 14 hores, tant tancades prèviament com organitzades en el propi esdeveniment.

Transfereix aconsegueix la seva tercera edició consolidat com la gran trobada del R+D+i espanyol, un esdeveniment pioner per fomentar la transferència i la cooperació entre l'àmbit científic i el sector empresarial.

Empreses o entitats relacionades

Greencities & Sostenibilidad - Ferias y Congresos de Málaga

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis