Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Kuka Roboter de nuevo “best of the best” en los premios ‘red dot award’

Kuka Roboter de nou “best of the best” en els premis ‘xarxa dot award’

14/05/2012

14 de maig de 2012

El 2 de juliol de 2012 se celebrarà en el teatre Aalto d'Essen (Alemanya) la 'xarxa dot gala', que posarà el fermall d'or al certamen xarxa dot. El dissenyador industrial Mario Selic d'Augsburg rebrà el 'xarxa dot trophy' para Kuka davant més d'1.200 convidats de tot el món: per al robot Quantec KR 240 R2100 ultra K i el robot Quantec KR 270 R2700 ultra.
Imagen
“L'aparença dels productes de Kuka és una mostra de la tècnica que hi ha en ells. La concepció professional dels productes requereix un aspecte exterior cura i adequat. Sobretot quan es tracta de productes de gran inversió, com els robots. La qualitat òptica és l'expressió de la qualitat tècnica i el rendiment dels productes”, explica Mario Selic, responsable en col·laboració amb els enginyers de Kuka, del disseny dels robots.
En 2012, unes 1.800 empreses i dissenyadors de 58 països han participat en el certamen, competint amb renombrados dissenyadors i talents internacionals per demostrar la seva creativitat. S'han presentat un total de 4.515 productes en 19 categories diferents.
Aquest nou guardó per Kuka és el resultat de l'estret vincle existent entre el saber fer en matèria de disseny i l'art ingenieril. Per al desenvolupament de nous productes Kuka, s'acudeix ja en els començaments a l'assessorament del dissenyador industrial Mario Selic. El resultat d'aquesta col·laboració no només queda patent en l'atractiu aspecte dels robots, sinó també en el fet que, des del punt de vista mecànic, són 'best of the best'. El seu disseny confereix als robots, per exemple, una estabilitat i rigidesa que són decisives per al client de Kuka.

Empreses o entitats relacionades

Kuka Iberia, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    17/10/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    10/10/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis