Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La automatización y la robótica, centro de atención de las jornadas ayri11 en el TecnoCampus Mataró

L'automatització i la robòtica, centre d'atenció de les jornades ayri11 al TecnoCampus Mataró

08/04/2011

8 abril 2011

De l'1 al 2 de juny de 2011 el TecnoCampus Mataró acollirà la celebració de la I edició de jornades tècniques i formació especialitzada ayri11, organitzades per un grup d'empreses. Centrades en l'automatització i robòtica, les jornades comptaran amb la participació d'empreses destacades del sector que donaran a conèixer les seves solucions industrials, exposades mitjançant jornades tècniques. Simultàniament se celebraran cursos tècnic / pràctics. Es poden aconseguir fins a nou certificats per l'assistència als cursos de formació dels fabricants participants.
L'esdeveniment té un enfocament tècnic-comercial amb vocació nacional, "en la línia del que podria ser una fira del sector però de dimensions i costos molt més reduïts", puntualitzen des de l'empresa organitzadora.
Les jornades es dividiran en conferències i parts pràctiques, amb una durada reduïda i un cost mínim: "l'objectiu és posar a disposició de cada expositor un espai a un cost reduït".

D'altra banda, l'esdeveniment girarà al voltant dels aspectes tècnics d'una cèl·lula robotitzada i / o automatitzada, involucrant tecnologies com ara: robot, visió artificial, PLC, Drivers, sensòrica, urpes i seguretat industrial.

Així mateix, l'esdeveniment, patrocinat per Interempreses entre altres mitjans del sector, està obert a diferents fabricants d'una mateixa disciplina tecnològica.

Empreses o entitats relacionades

ABB (Div. Robotics) Asea Brown Boveri, S.A.
B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.
FANUC Iberia, S.L.U.
Festo Automation, S.A.U.
Kuka Iberia, S.A.U.
Omron Electronics Iberia, S.A.U.
Stäubli Española, S.A.U.
Yaskawa Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    17/10/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    10/10/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis