Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Con Kuka Robots es posible llegar muy alto
Presenta per primera vegada en la BIEMH un producte únic en el seu gènere

Amb Kuka Robots és possible arribar molt alt

Font: Kuka Robots Ibèrica14/05/2010

14 maig 2010

Kuka Robots Ibèrica prendrà part en aquesta nova edició de la Biennal de la màquina eina. En el seu estand C 19 - D 20, pavelló 2, Kuka espera al visitant per mostrar totes les innovacions tecnològiques i escoltar les seves idees i projectes.

Kuka Robots Ibèrica presenta per primera vegada en el BEC un producte únic en el seu gènere. Els visitants de la BIEMH tenen l'oportunitat de provar in situ un robot Kuka i conèixer de primera mà la capacitat tecnològica de l'empresa.

Robocoaster: Emoció i adrenalina

Per primera vegada a la Biennal, qualsevol dels seus assistents podrà dir que ha provat en primera persona un robot Kuka. "Robocoaster dóna el que el seu nom promet. Emoció i adrenalina, i l'oportunitat única de gaudir de l'última tecnologia en robòtica industrial. Cada segon del passeig és una sorpresa per als seus passatgers, que no poden intuir què els depararà el proper gir. Una volta tancada, penjar del revés, un gronxar afable, o un impuls al cel. Els passatgers que volen un passeig més suau poden escollir un programa amb moviments més lents i pausats. Els més intrèpids, d'altra banda, poden optar pel nivell extrem ".

Però Kuka va més enllà. La seva tecnologia és fruit de la passió de l'empresa per la robòtica i el caràcter innovador aconsegueix que aquesta ofereixi als visitants la major gamma d'aplicacions del sector de l'automatització.

Imagen

Interacció entre home i màquina. Tecnologia 'Safe Teaching'

La tecnologia Kuka ‘Safe Teaching’ és un sistema per al guiat manual del robot i memorització de punts i trajectòries. Aquest guiat es realitza per mitjà d'un sensor de control d'esforç instal·lat en la brida del robot.

Entre les seves possibles aplicacions es troben la definició de trajectòries per a peces complexes no produïdes en sèrie, o bé, tasques de rebarbado en les quals sigui necessari a més de seguir la trajectòria aplicar una força determinada sobre la peça, entre unes altres.

Aquesta tecnologia consisteix a generar moviments del robot per mitjà de les dades resultants de la reacció sobre el control d'esforç de la brida. ‘Teaching’ (aprenentatge de punts) i la possibilitat de memoritzar punts o trajectòries mitjançant l'ús d'un polsador (sense necessitat d'accedir a la KCP), a més de la possibilitat de memoritzar punts periòdicament (cada 0,1\1s\2 per exemple) al llarg de la trajectòria definida per l'operador.

Sistema de mecanitzat amb robot Kuka

El sistema de mecanitzat amb robots Kuka ofereix components i eines específics de l'aplicació i permet emprar un robot per a tasques de fresat. La tecnologia de mecanitzat amb robot Kuka ha estat concebuda especialment per al mecanitzat amb arrencada d'encenalls en combinació amb eix elèctric. Aquest eix s'empra sobretot per materials lleugers com plàstic, fusta ... etc. El mòdul d'aplicació inclou tot el necessari per a la configuració ràpida i senzilla d'un robot com potent unitat de fresat: cargol HSC, unitat de control del cargol i programari de mecanitzat.

foto

Empreses o entitats relacionades

Kuka Iberia, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    17/10/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    10/10/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis