Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los robots de paletizado de Kuka ofrecen “rapidez, precisión y productividad”
L'empresa desenvolupa diverses solucions segons el format del producte

Els robots de paletitzat de Kuka ofereixen "rapidesa, precisió i productivitat"

Redacció Interempreses08/06/2009

8 juny 2009

Kuka Robots Ibèrica , empresa pertanyent a la corporació internacional Grup Kuka, està especialitzada en el desenvolupament de l'enginyeria per al producte final i la producció de sistemes per a la seva realització, a més de la formació dels treballadors i suport per al manteniment i modernització de les línies de producció. Dins de la seva gamma de paletització per al sector de l'envasament i l'alimentació, la companyia compta amb una gran oferta en solucions de manipulat, paletitzat i final de línia, que ofereixen "gran productivitat i reducció de costos".

Kuka Robots Ibèrica, present en la passada edició d'Hispack & Bta, desenvolupa una nova solució logística de paletitzat mixt o 'mixed palletizing', que consisteix en la preparació de comandes per productes de diferent format. És a dir, formar un palet complet de diferents productes segons la comanda emès.

Kuka llança un robot per al paletitzat a temperatures molt baixes, capaç de paletitzar amb eficàcia productes congelats a temperatures de fins a -30 º C
Estand de Kuka Robots Ibèrica en la passada edició d'Hispack & Bta
Estand de Kuka Robots Ibèrica en la passada edició d'Hispack & Bta.

A més, Kuka disposa d'una gran varietat de models capaços de realitzar qualsevol tasca que es vulgui automatitzar. Així, desenvolupa models de paletitzat PA, des de 40 fins 1.300 quilos de càrrega útil amb la versió Artic en el seu model KR 180 PA, un robot únic especialment desenvolupat per al paletitzat a temperatures molt baixes, capaç de paletitzar amb eficàcia productes congelats a temperatures de fins a -30 º C.

La major peculiaritat dels robots de paletitzat de Kuka és "la rapidesa, precisió i productivitat que ofereixen sense perdre qualitat en els resultats". A més, els sistemes de Kuka efectuen tasques de gran complexitat com són l'embalatge, paletitzat, despaletitzat i la preparació d'enviaments que fins ara només es podien aconseguir amb grans inversions en mans d'obra i infraestructures.

De fàcil maneig i intuïtiu

Tots els robots Kuka tenen uns sistemes de control i de solucions de programari senzills. La interfície de l'usuari correspon amb l'estàndard de Windows i es pot aprendre de forma intuïtiva. D'aquesta manera, explica la companyia, "els sistemes més complexos es posen en servei d'una forma fàcil i ràpida podent adaptar en qualsevol tasca de manera immediata".

Empreses o entitats relacionades

Kuka Iberia, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    17/10/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    10/10/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis