Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispack 2015 conecta la innovación en packaging con las necesidades de los sectores de demanda
La indústria, el gran consum, el retail i la distribució trobaran solucions per ser més competitius

Hispack 2015 connecta la innovació en packaging amb les necessitats dels sectors de demanda

Redacció Interempresas16/04/2014

Hispack dóna un nou gir al seu model firal i s'alia amb les empreses destacades de diferents sectors consumidors de packaging per identificar les necessitats i grans tendències en innovació que estan marcant el desenvolupament de nous envasos, embalatges i Publicitat en el Lloc de Venda (PLV). Així, en la seva propera edició -que tindrà lloc del 21 al 24 d'abril de 2015 en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona- Hispack alinearà al màxim els requeriments reals de la demanda amb la seva oferta expositiva, incidint especialment en processos, sostenibilitat, nous materials, smart packaging, personalització o intralogística, entre altres àmbits.

“Les empreses compradores de packaging i PLV acudeixen a Hispack a la recerca de solucions vinculades a l'envàs i embalatge que els permetin innovar en processos i producte per millorar la seva competitivitat i vendre més”, assegura el president del comitè organitzador del saló, Javier Riera-Marsá, qui considera, en aquest sentit, que “la fira ha d'abanderar la innovació en packaging, atraient com a expositors a noves empreses que puguin resoldre els reptes que ens plantegen els sectors consumidors”.

D'aquesta manera, el saló on es preveu que participin 1.500 empreses cobrirà completament el cicle de vida del packaging, presentant aplicacions innovadores per a tots els sectors industrials, de gran consum, el retail i la distribució. Està prevista l'assistència de 35.000 professionals d'alimentació, farmàcia, química, cosmètica i perfumeria, entre altres especialitats.

Reptes plantejats des de les empreses compradores

Precisament diverses companyies destacades a Espanya d'aquests sectors consumidors d'envasos i embalatges com Vichy Català, Cellers Torres, Nestlé, Gallina Blanca, Danone, Henkel, Damm, Isdin o Puig, entre unes altres, ja s'han implicat en la definició dels grans reptes que estan marcant tendència en packaging i als quals haurien d'aportar respostes els expositors d'Hispack. En aquest sentit, el saló ha constituït un grup de treball de ‘Guest companies’ que reuneix als responsables de packaging d'aquestes signatures -donant veu als visitants d'Hispack-, per compartir informació tècnica i debatre problemàtiques.

Xavier Pascual, director d'Hispack

Xavier Pascual, director d'Hispack.

Algunes d'aquestes necessitats passen per una millor sostenibilitat, accessibilitat i personalització dels envasos i embalatges; la implementació del smart packaging, la cerca d'envasos de conveniència per a productes llests per consumir o per comercialitzar; sistemes d'antifalsificación o formes de packaging comestible. En aquest sentit, Hispack 2015 preveu créixer en nombre d'empreses, incorporant signatures especialitzades en aquests “sectors de tendència”, així com crear un àrea ‘Premium’ dedicada als envasos i embalatges per a productes d'alta gamma.

El director d'Hispack, Xavier Pascual, explica: “El nostre compromís amb el sector és aconseguir aglutinar en la fira innovació, tecnologia, coneixement, networking i negoci dins i fora de les nostres fronteres perquè expositors i visitants obtinguin el màxim benefici de la seva participació o assistència”. Segons Pascual en aquest Hispack “s'ha volgut implicar i escoltar a la demanda des del principi per dissenyar al costat dels sectors d'oferta una fira eficaç, rendible i capaç de fer viure una experiència única entorn del packaging”.

Oportunitats per exportar

Així mateix, d'acord amb les línies estratègiques per 2015, Hispack revalidarà novament el seu compromís amb la indústria de l'envàs i embalatge a l'hora de presentar oportunitats d'exportació en nous mercats. D'aquesta manera, Hispack incrementarà esforços i recursos per atreure compradors estrangers, posant el focus a Europa, l'Àrea Mediterrània i Llatinoamèrica.

Última edició d'Hispack

Última edició d'Hispack.

Per augmentar les sinergies en internacionalitat i incrementar el seu poder de convocatòria, Hispack coincidirà en dates i lloc amb Barcelona Tecnologies de l'Alimentació (Bta.). El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona acollirà, per tercera edició consecutiva, una de les majors fires de packaging i tecnologies per a l'alimentació d'Europa, exhibint les diferents fases del producte alimentari des de l'ingredient, fins al procés de fabricació, passant per l'envàs i embalatge o la seva arribada al punt de venda. cal recordar que la indústria alimentària és el major sector consumidor d'envasos i embalatges.

‘Pack Experience’

Finalment, Hispack 2015 proposarà als professionals del sector viure un món d'experiències entorn del packaging, interactuant de forma contínua amb experts, tècnics i altres representants tant de sectors d'oferta com de demanda.

Javier Riera-Marsá, president del Comitè Organitzador d'Hispack

Javier Riera-Marsá, president del Comitè Organitzador d'Hispack.

Així, el saló que organitza Fira de Barcelona en col·laboració amb Graphispack Associació mostrarà als seus espais d'activitats aspectes científics, formatius, culturals, tecnològics, econòmics, comercials i de màrqueting vinculats al món de l'envàs, embalatge i la PLV. Es desenvoluparan jornades tècniques, conferències, trobades de negocis, exposicions culturals, presentació d'estudis i es lliuraran els Premis Líderpack, un referent internacional gràcies a la seva connexió amb els WorldStar, que reconeixen el millor packaging “made in Spain”. Així mateix, Hispack integrarà en les seves activitats la visió de les “Guest companies”, propiciant l'intercanvi de coneixement, presentant casos d'èxit i els requisits que ha de complir el packaging, els materials, la maquinària, la intralogística de l'I+I o els processos des del punt de vista del comprador.

Tot això sota el nou segell ‘Pack Experience’, que transmet la missió i l'estil de veure i fer les coses d'Hispack, reconegut i benvolgut per les empreses de la indústria espanyola de l'envàs i embalatge amb les quals existeix una total identificació. Hispack forma part de la seva història, és la seva fira de referència i comparteix la seva filosofia i reptes de futur.

Empreses o entitats relacionades

Hispack - Fira de Barcelona

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    10/10/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    03/10/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis