Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a KR Agilus, un 'pequeño gran robot' que podrá verse en Empack
Kuka mostrarà en la propera edició d'Empack Madrid la nova sèrie Kr Agilus en el stand I33

KR Agilus, un 'petit gran robot' que podrà veure's en Empack

Redacció Interempresas30/10/2013

La sèrie de robots KR Agilus, la nova família de robots petits de Kuka, va celebrar el seu debut mundial en la passada edició de la fira Automàtica. Els propers 13 i 14 de novembre, Kuka presentarà aquesta nova sèrie de robots en Empack Madrid, en el stand I33 del pavelló 12. Entre aquesta nova sèrie, destaca el KR Agilus, amb 6 quilograms i 10 quilograms de capacitat de càrrega i màxima precisió a velocitats extremes, que està predestinado a la realització de tasques de manipulació amb temps de cicle molt curts.

Amb la sèrie KR Agilus, Kuka presenta una completa família de robots petits. El rendiment de la sèrie KR Agilus és única en el seu rang de càrrega útil. En ell s'estableixen estàndards de 6 eixos, velocitats molt altes, temps de cicles curts, sistemes de potència integrats –tot això en totes les posicions: s'instal·la en el pis, sostre o paret, per dominar fins i tot les tasques més peculiars. Tots els models KR Agilus es manegen de manera uniforme amb l'armari de control KRC4, tecnologia de control universal per a tots els models de robots Kuka.

Únic en aquesta classe és la funcionalitat ‘Safe Robot’, que simplifica radicalment la cooperació eficaç dels éssers humans i màquines. El que permet conceptes d'automatització totalment nous. KR Agilus: funcionalitat i fiabilitat sense precedents ‘made by Kuka’.

KR Agilus de Kuka Roboter
KR Agilus de Kuka Roboter.

El robot KR Agilus sixx té una capacitat de càrrega de 6 quilograms i un abast d'aproximadament 900 mil·límetres en la seva versió bàsica. Entre les seves característiques principals destacarem la seva alta velocitat. En les tasques de manipulació, especialment tasques de ‘pick-and-plau’, els robots KR Agilus demostren una de les seves majors fortaleses: velocitat extrema, amb resultats impressionants i temps de cicle mínims.

La seva gran precisió i repetitividad, permeten oferir una qualitat de producció del més alt nivell. Gràcies al seu resistent disseny treballen amb una precisió constant al llarg de tot l'àrea de treball. Un subministrament d'energia integrat a l'interior del robot, incloent EtherCAT / Ethernet (cable de bus), tres vàlvules unidireccionals 5/2 (aire comprimit), línia d'aire directa, sis entrades i dues sortides. Integració de pinça senzilla i reacció ràpida - especialment per a treballs en espais reduïts. Manteniment mínim, els motors i els reductors dels robots KR Agilus no necessiten canvi de lubrificant, la qual cosa els fa ideals en una producció contínua i ininterrompuda.

La senzillesa del sistema de control KR C4

Tots els robots de Kuka tenen una cosa en comú: la seva arquitectura oberta i les funcions de la generació de control KR C4. El sistema de control integra no només els controls de robot, moviment i procés, sinó que també incorpora a la perfecció el control complet de la seguretat. D'aquesta manera, gràcies al KR C4 no només és possible garantir una supervisió senzilla, sinó que la tecnologia de control és capaç d'influir de forma segura en el moviment i la velocitat del robot. A tot això se sumeixi la presentació de paquets de programari ampliats per les més diferents aplicacions i exigències. Per al sector de les màquines-eines, Kuka posa a disposició els paquets de programari mxAutomation i Kuka.CNC per fer que la col·laboració entre robot i màquina-eina durant la producció sigui més eficient i senzilla.

El KR Agilus de Kuka ofereix màxima precisió en velocitats molt altes
El KR Agilus de Kuka ofereix màxima precisió en velocitats molt altes.

Empreses o entitats relacionades

Kuka Iberia, S.A.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    17/10/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    10/10/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis