Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confemadera organiza un seminario para dar a conocer la nueva norma técnica fitosanitaria para envases y embalajes

Confemadera organitza un seminari per donar a conèixer la nova norma tècnica fitosanitària per a envasos i embalatges

26/04/2013

26 d'abril de 2013

Confemadera ha organitzat un seminari gratuït que pretén donar a conèixer tots els canvis i resoldre els dubtes que puguin sorgir sobre l'aplicació dels nous requisits establerts per la recent normativa que afecta a envasos i embalatges. El passat 22 de Març de 2013 es va publicar en el B.O.I. l'Ordre AAA/458/2013, d'11 de març per la qual s'estableix la norma tècnica fitosanitària que han de complir els embalatges de fusta i es regula el règim d'autorització i registre dels operadors d'embalatge de fusta.

Aquesta norma està orientada a l'actualització de l'ordre ARM/2213/2010 per garantir la millor aplicació de la norma NIMF nº 15 aprovada en 2009 i preveu que els controls puguin ser realitzats per organismes independents de control acreditats per a aquesta fi. Així mateix, modifica el registre d'operadors per millorar la transparència en la informació i realitza alguns canvis d'índole tècnica, com l'eliminació del calibrat de sondes a partir d'una sonda patró o la modificació en la classificació de certes sancions.

El seminari tindrà lloc a l'edifici de Confemadera el dia 7 de maig de 2013. Està dirigit a secretaris generals i tècnics de les associacions de Confemadera, gerents i responsables d'instal·lacions de tractament en empreses d'aserrío, fabricadores d'envasos i embalatges de fusta, empreses de reciclat/refabricado o reparació d'embalatges de fusta i empreses que realitzen el tractament tèrmic.També, per a altres professionals ocupats del mitjà rural, que necessitin actualitzar els seus coneixements en aquest camp.

Empreses o entitats relacionades

Confemadera Hábitat - Confederación Española de Empresarios de La Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    03/10/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    26/09/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis