Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Junkers se une a la celebración del ‘Día Mundial de la Eficiencia Energética’

Junkers s'uneix a la celebració de el ‘Dia Mundial de l'Eficiència Energètica’

09/03/2012

9 de març de 2012

En ocasió de la celebració de el ‘Dia Mundial de l'Eficiència Energètica’, Junkers s'uneix a aquesta commemoració dirigida a crear consciència per frenar el canvi climàtic i aconseguir societats sostenibles. Aquesta data va néixer en honor a la primera reunió d'experts realitzada en 1998, a Àustria, per debatre sobre la crisi energètica i les seves possibles solucions.
Imagen
Les solucions eficients de Junkers permeten, en aquest sentit, una adequada administració de l'energia, la qual cosa suposa no solament considerables estalvis econòmics, sinó també una adequada protecció mediambiental, ja que redueixen considerablement les emissions de gasos contaminants a l'atmosfera. En definitiva, cobreixen millor les necessitats de confort i benestar del consumidor, amb menys energia i major estalvi. En una casa eficient com la plantejada per Junkers es genera aigua calenta i calefacció amb un baix consum i a més, cuidant el medi ambient.

Ser energèticament eficients a les cases passa per conèixer quins són les nostres demandes i, en funció d'això, triar un aparell adequat per reduir-les, és alguna cosa que tots els usuaris tenen al seu abast. Junkers ofereix, dins una àmplia gamma de productes, solucions que s'adapten a pràcticament qualsevol tipus de necessitat del consumidor, com poden ser escalfadors termostáticos, calderes de condensació, bombes de calor (aire/aigua), aparells d'aire condicionat i sistemes solars tèrmics.

En les properes dues dècades es calcula que el consum d'energia al món s'incrementarà un 40%, segons estimacions de l'Agència Internacional d'Energia (AIE), la qual cosa implica que els governs, empreses, institucions i consumidors han de conscienciar-se que solament mitjançant l'ús d'energies renovables i la utilització de tecnologies ecoeficients, es pot aconseguir un ús més eficient de l'energia i estimular l'estalvi.

Empreses o entitats relacionades

Junkers

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    10/10/2024

  • Newsletter Energía

    03/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAXIX Congreso Anual de CogeneraciónAWA Show2beiClima

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis