Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueva tarifa Junkers ‘Enero 2012’ para profesionales

Nova tarifa Junkers ‘Gener 2012’ per a professionals

27/01/2012

27 de gener de 2012

Junkers acaba d'editar la seva nova tarifa ‘Gener 2012’, per a professionals, amb l'actualització de productes i preus de la marca pertanyent a la divisió Bosch Termotecnia. En ella s'inclou tota la gamma de productes que estarà vigent durant els propers mesos: aigua calenta (escalfadors d'aigua a gas, termos elèctrics, acumuladors i accessoris de connexió); calefacció (caldera murals a gas, de condensació i de baix NOx, Cerapur Solar, calderes dempeus a gas i gasoil, emissors tèrmics i accessoris); sistemes solars tèrmics (paquets solars i kits gammes Top i Smart, acumuladors, captadors, controladors, grups de bombament, accessoris i eines), i climatització (bombes de colar i equips d'aire condicionat).
Imagen
Així mateix, la nova tarifa Junkers Gener 2012 inclou informació sobre esquemes d'instal·lació de solucions solars per a grans instal·lacions i d'ús residencial i un pràctic mapa de les zones climàtiques per ajudar a l'elecció de paquets solars en funció de la zona geogràfica en la qual es vagi a realitzar la instal·lació.

Com a novetat s'ha introduït la caldera mural a gas mixta instantània amb sistema QuickTap, CeraclassMidi ZW 24-2I AE, de tres estels de rendiment, adequada a la vigent normativa RITE.

La versió pdf de la nova tarifa 2012 es troba ja disponible per a la seva descàrrega en la web: www.junkers.es, dins de l'apartat d'Accés Professional.

Empreses o entitats relacionades

Junkers

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    10/10/2024

  • Newsletter Energía

    03/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAXIX Congreso Anual de CogeneraciónAWA Show2beiClima

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis