Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Junkers presenta sus novedades en calefacción y ACS en Climatización 2011

Junkers presenta les seves novetats en calefacció i ACS en Climatització 2011

17/02/2011

17 febrer 2011

Junkers presenta a l'estand 7 C02 del pavelló 7 de Climatització 2011 les seves novetats en calefacció, ACS, sistemes solars tèrmics i en les seves noves àrees de negoci d'aire condicionat i bombes de calor. Totes elles, sota el denominador comú d'oferir solucions respectuoses amb el medi ambient, promocionant l'ús d'energia renovables i aparells d'elevada eficiència energètica que asseguren l'èxit del negoci de demà.
El catàleg de novetats que presentarà Junkers és molt ampli, destacant...
El catàleg de novetats que presentarà Junkers és molt ampli, destacant, la captadors solars per a la producció d'aigua calenta sanitària i calefacció de la gamma Cerapur Solar.
En aquesta edició de Climatització l'estand de Junkers tindrà dues plantes: la inferior de 315 metres quadrats dedicada a exposició de productes, agrupats en set àrees temàtiques, i una superior, on la seva s'ubicarà un bar i sales de reunió per rebre els clients. A més, en aquesta edició 2011 Junkers ha estat de nou seleccionada per presentar un dels seus productes a la Galeria de la Innovació, aquest cop amb el sistema integrat Cerapur Solar, d'alta eficiència, per a la producció d'aigua calenta sanitària i calefacció, que combina la tecnologia de la condensació amb la solar tèrmica. Una novetat destacada que centrarà-juntament amb la nova gamma de bombes de calor Supraeco-una de les ponències que oferirà Junkers en el Fòrum Clima durant la fira. Igualment, es presentarà a la fira, com a primícia, la nova aplicació Icom que permetrà controlar la climatització de la llar des de dispositius mòbils com l'iPad o el iphone.
El catàleg de novetats és molt ampli, destacant, en l'apartat de calefacció, calderes i accessoris, a més del sistema integrat d'alta eficiència adaptable a captadors solars per a la producció d'aigua calenta sanitària i calefacció Cerapur Solar + Acumulador, les calderes de condensació Cerapur comfort, Cerapur Excellence i Cerapur Acu, amb potències entre 25 kW i 42 kW i versions només calefacció i mixtes, així com la caldera mural de gas de condensació, Cerapur Smart, principalment dirigida al mercat de nova edificació, i la caldera mural de gas de baixes emissions NOx, Cerastar, disponible en models mixtos amb una potència de 24 kW, microacumulació i sistema de preavís QuickTap.
En aigua calenta, escalfadors i termos elèctrics, hi ha els nous escalfadors termostàtics HydroPower-Plus amb preselecció de la temperatura de l'aigua grau a grau, encès per hidrogeneres, i capacitats d'11, 14 i 18 l / min; els nous escalfadors termostàtics amb encesa per bateries HydroBattery-Plus, i l'escalfador estanc de condensació, Celsius Pur, amb capacitat de 27 l / min, compatible amb solar. Finalment, en aquesta àrea temàtica, es mostra la nova gamma de termos elèctrics Elacell Smart en capacitats de 15, 30, 50, 75 i 100 litres.
Nou escalfador termostàtic HydroPower-Plus
Nou escalfador termostàtic HydroPower-Plus.
Pel que fa a la gamma de sistemes solars tèrmics Junkers ofereix solucions integrals de subministrament d'aigua calenta per a qualsevol necessitat i per a tot tipus d'habitatges individuals: aigua calenta sanitària, suport a calefacció, escalfament de piscines ..., adaptant-se qualsevol estructura de teulada plana o inclinat. En aquest apartat s'inclouen captadors en dues gammes de producte: TOP (models Excellence, Comfort i Classic) i els nous Smart (models Comfort i Classic), així com diverses solucions en Sistemes Termosifón i el nou interacumulador Storacell SK 300, d'un serpentí , per a producció d'ACS. També en l'àrea solar es presenta l'estació de producció instantània d'ACS Solarbox, de gran rendiment gràcies a la seva intercanviador de 35 kW i al seu senzilla instal lació.
En bombes de calor, es mostren dos models de pròxima introducció, Supraeco AS SAE i Supraeco AS SAB que ofereixen tres funcions en un mateix equip: climatització (fred i calor) i acs, reversibles aire / aigua. A més, es mostra la gamma de bombes de calor Supraeco aire / aigua, climatització fred / calor i aigua calenta en un sol producte.

En la nova gamma domèstica d'Aire Condicionat, Junkers presenta unitats Splits i Multi splits, amb unitats exteriors des 2x1 fins 4x1 en capacitats que van des dels 5,3 kW fins a 8,2 kW. A més, inclou una àmplia gamma d'unitats interiors en versions Murals, sòl - Sostre, Cassette i Conductes.

En l'apartat de Serveis Junkers per al professional es presenta a l'estand un mòdul d'Internet per a navegar per la web www.junkers.es o l'accés Professional de Junkers per facilitar el treball dels instal·ladors, així com una àrea dedicada al club exclusiu per a professionals Junkers plus i un mòdul d'informació general per al visitant.

Empreses o entitats relacionades

Junkers

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    10/10/2024

  • Newsletter Energía

    03/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAXIX Congreso Anual de CogeneraciónAWA Show2beiClima

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis