Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los Encuentros Tecnológicos Ciemat incluyen una jornada sobre energía solar y agua

Les Trobades Tecnològics Ciemat inclouen una jornada sobre energia solar i aigua

29/05/2007

29 maig 2007

La propera edició de les Trobades Tecnològics organitzats pel Centre d'Investigacions Energètiques, Mediambientals i Tecnològiques (Ciemat) , que se celebrarà el 13 de juny de 2007, comptarà amb una jornada sobre "Energia solar i aigua: problemàtica i possibilitats tecnològiques".
Per inscripcions, trucar a Pilar Bermejo (91 346 63 07) o al mail mp.bermejo @ ciemat.es
Amb el nom genèric de Trobades Tecnològics, el Ciemat va iniciar el passat 6 de març de 2007 una sèrie de jornades adreçades a tots els agents del Sistema Nacional d'Innovació interessats en presentar els resultats de les activitats d'R + D que es realitzen en les seves diferents unitats. La tercera jornada, sobre energia solar i aigua, tractarà sobre la problemàtica global de l'aigua, la seva relació amb l'energia i sobre com les energies renovables en general, i l'energia solar en particular, poden ajudar a pal·liar dos problemes.
L'objectiu d'aquesta jornada és estimular el debat per part de tots els actors implicats en el desenvolupament, aplicació i utilització de tecnologies de l'aigua per analitzar les possibilitats que les tecnologies basades en l'ús de l'energia solar tenen en aquest camp, així com les principals limitacions i barreres existents.
Per això es pretén reunir en un mateix fòrum a representants de les diferents administracions, companyies, empreses, associacions empresarials, centres de recerca, universitats i centres tecnològics relacionats o implicats amb processos i tecnologies de l'aigua.
La jornada es desenvoluparà el 13 de juny, a la sala d'actes de Ciemat, de 9:30 a 14:30 hores.

Empreses o entitats relacionades

Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    03/10/2024

  • Newsletter Energía

    26/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAForo Solar 2024XIX Congreso Anual de CogeneraciónAWA Show2beiClima

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis