Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Acciones de apoyo al lanzamiento del nuevo calentador Hydrocompact de Junkers

Accions de suport al llançament del nou escalfador Hydrocompact de Junkers

05/07/2013

5 de juliol de 2013

Junkers ha dissenyat una acció combinada de màrqueting per mostrar a l'usuari final els avantatges dels nous models. L'acció inclou dues activitats complementàries: un sorteig d'un Hydrocompact via Facebook i una acció presencial de carrer, mitjançant un camió de demostracions personalitzat i decorat amb la imatge i missatges dels nous escalfadors, situat en dos llocs d'oci de màxima concurrència en cap de setmana, per regalar aigua, en envasos personalitzats, i reforçar així el missatge d'estalvi d'aigua i gas.

El sorteig de l'Hydrocompact serà del 3 al 10 de juliol i el guanyador es publicarà el 12 de juliol al canal Facebook de Junkers on també es pot conèixer les regles i participar en aquest concurso.la acció de carrer es realitzarà aquest cap de setmana, 6 de juliol a Madrid Ric (Passeig de Yeserías 15, entrada Porta d'Arganzuela) i el 7 de juliol en El Retir, on es mostrarà l'escalfador i els seus avantatges a més de poder participar també en el sorteig del mateix.

Anunci del concurs que ha engegat Junkers
Anunci del concurs que ha engegat Junkers.

Els nous Hydrocompact de Junkers proporcionen més estalvi, major rendiment i a més són de menor grandària. Destaquen per ser els únics del mercat amb ventilador modulante i un ampli rang de capacitats, amb models de 12, 15 i 18 litres/min; el que els converteix en els escalfadors amb el major valor de rendiment en un aparell estanco (94%) del rang domèstic d'11 a 18 litres. Usant un Hydrocompact, s'estalvia fins a 35% en gas i fins a 1,5 litres d'aigua, cada vegada que s'obre una aixeta. No és necessari esperar fins que surti l'aigua calenta, es tria grau a grau la temperatura exacta desitjada i immediatament es té. Així hi ha confort total sense desaprofitament d'aigua.

Aquesta nova gamma d'escalfadors estancs termostáticos vénen a completar el programa d'escalfadors d'aigua a gas Junkers, format pels escalfadors de tir natural i tir forçat, tots dos amb models termostáticos; així com models estancs de condensació.

Empreses o entitats relacionades

Junkers

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    10/10/2024

  • Newsletter Energía

    03/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAXIX Congreso Anual de CogeneraciónAWA Show2beiClima

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis