Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Junkers aumenta sus modelos de calderas de pie a gasóleo Suprastar-O

Junkers augmenta els seus models de calderes dempeus a gasoil Suprastar-O

14/02/2013

14 de febrer de 2013

Junkers amplia la seva gamma de calderes dempeus a gasoil de baixa temperatura Suprastar-O amb tres noves potències de 45, 55 i 65 kW, amb funcionament basat en el principi Thermostream (patentat per Bosch), que simplifica el disseny de les instal·lacions al precalentar, dins de la caldera, l'aigua de tornada de la instal·lació, barrejant-la amb l'aigua calenta de sortida, abans que torni a posar-se en contacte amb les superfícies de calefacció del bloc de calor. Al mateix temps, i gràcies a l'efecte termosifón, es manté una circulació contínua de l'aigua dins de la caldera. La combinació de caldera de fosa, cremador de flama blava i regulació EMS de Junkers permeten un rendiment màxim estacional de l'equip, és a dir, al llarg de tota la campanya de funcionament, de fins a un 96 per cent.
Imagen
Els nous models Suprastar-O, se sumen a les gammes Suprapur-O, de condensació a gasoil; i Suprapur, de condensació a gas, per completar una extensa oferta de productes dirigits a proporcionar el màxim confort mitjançant l'ús de tecnologies eficients en calderes dempeus.

Tota aquesta renovada oferta de productes es recull en la nova edició del fullet de calderes dempeus a gas i gasoil Junkers, dirigit al professional on també s'inclouen els acumuladors horitzontals i verticals per combinar amb les calderes dempeus i adequar-se a la demanda d'habitatges unifamiliars, cases de camp i urbanitzacions aïllades. El nou fullet de Junkers inclou, a més, una àmplia informació tècnica sobre aparells de regulació i control així com accessoris per a muntatge i neteja, al costat de nombrosos gràfics de funcionament, esquemes i dades tècniques dels nous models que ho converteixen en una important eina de consulta per al professional. Es pot llegir i descarregar en la web de Junkers i en l'accés Professional on també s'ha actualitzat la informació de les novetats.

Empreses o entitats relacionades

Junkers

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    10/10/2024

  • Newsletter Energía

    03/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAXIX Congreso Anual de CogeneraciónAWA Show2beiClima

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis