Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Junkers colabora con Aseif en el concurso autonómico de jóvenes instaladores World Skills

Junkers col·labora amb Aseif en el concurs autonòmic de joves instal·ladors World Skills

05/02/2013

5 de febrer de 2013

La marca Junkers, pertanyent a la divisió Termotecnia del Grup Bosch, ha col·laborat amb l'Associació d'Empresaris Instal·ladors de Lampisteria, Instal·lacions Tèrmiques, Gasos i altres Fluids de la Comunitat Valenciana, (Aseif), en la II edició del concurs autonòmic de joves instal·ladors de la Comunitat Valenciana, organitzat per la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació i Aseif. El concurs, celebrat el passat 23 de gener està enquadrat en l'organització nacional Spain Skills, integrada en la internacional World Skills.

A través d'aquest concurs autonòmic, dirigit a joves estudiants de Formació Professional, es pretén sensibilitzar a l'alumnat sobre la importància que suposa estar preparat per a la incorporació professional, així com potenciar la relació entre els centres educatius i les empreses del sector.

Imagen
La participació de Junkers es va materialitzar en el marc de la fira didàctica de sistemes eficients i innovadors que es va celebrar conjuntament amb el concurs de joves instal·ladors, mitjançant una presentació sobre innovació tecnològica en l'obtenció d'ACS.

El concurs celebrat a la Comunitat Valenciana s'inscriu dins de la 34ª edició de l'Olimpíada Nacional de Formació Professional Spain Skills, que organitza el Ministeri d'Educació en col·laboració amb les CCAA cada dos anys, i el final nacional dels quals tindrà lloc a Madrid del 13 al 17 de febrer de 2013.

Empreses o entitats relacionades

Junkers

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    10/10/2024

  • Newsletter Energía

    03/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAXIX Congreso Anual de CogeneraciónAWA Show2beiClima

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis