Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP) - Robots específics per a la indústria del plàstic

Servo robot: estalvia espai al voltant de la màquina inyectora

Fotografia de Servo robot

La sèrie de robots de Star Automation, empresa representada per Maquinària Termo Plàstic, permet un gran estalvi d'espai i és molt fàcil d'utilitzar.

Els servo drivers assemblats en el carro han permès reduir la grandària del controlador.

La funció operativa per al control del manipulador muntada dins del teclat ha permès també estalviar espai al voltant de la màquina inyectora. A més, el motor de l'eix transversal, col·locat al centre del carro, disminueix l'ample del manipulador.

El robot permet la reducció del consum d'aire quan no s'empra el manipulador ja que, l'especial electrovàlvula connectada amb el generador del buit permet una dràstica reducció del consum d'aire.

Proporciona una millor estabilitat gràcies a la doble estructura de l'eix horitzontal que proporciona més estabilitat a l'eix vertical quan aquest s'està movent.

És de fàcil connexió. S'empra un connecto i elements d'enllaç amb especials unions per reduir el temps per canviar la mà d'agarri.

Disposa d'una funció “servo sleep”: estant el manipulador encès, però no activat, després d'una certa estona a fixar en els temporitzadors, es va a tallar l'alimentació als motors permetent un notable estalvi d'energia.

Cicle òptim del manipulador: El manipulador sincronitza automàticament el seu propi cicle amb el de la inyectora permetent una horro d'energia i reduint el soroll.

A més, disposa de la funció “Back-light off” l'enllumenat s'apaga en el cas que no s'utilitzi el teclat.

La sèrie de robots es caracteritzen per la facilitat d'operacions i per la seguretat. Permet controlar les vibracions al mateix temps que és net i silenciós gràcies a l'ocupació de la cadena especial (linkless) porta cables que fa al robot apte per a la càmera blanca i permet reduir el soroll.