Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP)
Pol. Ind. Nº1 - Av. Dels Collidors, 21 Apto correos 165
46530 Puzol (València) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑961424019  
w:  www.mtpsl.es
comercialització de maquinaria per a la indústria del plàstic

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP)

Maquinaria Termo Plàstic, S.L. es dedica a la comercialització de maquinaria per a la indústria del plàstic, alhora que realitza el servei d'assistència tècnica i el subministrament de recanvis de tota la maquinaria que comercialitza.

En MTP amb un desenvolupament constant, adquirint experiència professional dia a dia, s'ha format un excel·lent equip tant comercial com a tècnic, per a la comercialització i servei d'assistència tècnica, de maquinaria d'injecció de plàstics i perifèrics per a la seva producció.

La nostra Missió es basa en la qualitat d'atenció i servei per així, aconseguir la total satisfacció dels nostres clients, sent d'aquesta manera els seus proveïdors mes confiables.

A més en MTP ens hem volgut involucrar en polítiques de qualitat i gestió mitjà ambiental, per poder oferir als nostres clients els recursos que precisi per a la seva gestió.

Els nostres productes són de primera qualitat i d'última generació. La qual cosa permet competir en un mercat cada vegada mes competitiu on el valor afegit és el principal reclam per al mateix.