Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP) - Robots cartesians i de pòrtic

Robots i manipuladors: per inyectoras de 30 a 3.000 t

Fotografia de Robots i manipuladors
Star Automation, empresa representada per Maquinària Terno Plàstic, disposa d'una àmplia gamma de robots i manipuladors per inyectoras de 30 a 3.000 t.

Les funcions estàndards dels robots manipuladors de la sèrie TW-III I són molt variades:

- gràcies al seu control de posicionament 1-99 P, els productes modelats poden emmagatzemar-se en la cinta transportadora durant un llarg temps.

- incorpora un circuit per a peces defectuoses, usat per rebutjar les peces defectuoses una vegada desmoldeadas. Realitza un moviment únic del braç que està en el costat de la bugada i fa possible l'extracció només de la bugada. En l'extracció de bugades es beneficia a més d'avantatges com la col·locació de la bugada durant el moviment i la seva solta a meitat del moviment. Disposa d'una memòria interna (fins a 30 diferents motlles) i una unitat de confirmació del buit. És possible una suau aspiració /desenganxi del producte. A més, per mitjà del presostato és possible la confirmació del producte.

El lateral és retardat, usat per evitar interferències amb obstacles per sobre del motlle (noyos). Emet i envia un senyal d'arrencada del transportador després de desenganxar el producte i pujar. La bugada baixa pel costat de desenganxi i extreu la bugada pel costat del moviment.

L'idioma de la pantalla del teclat remot pot triar-se entre sis diferents, pot ser afegida la funció d'alimentació del pas i del límit de l'àrea d'ajust en l'eix lateral.

Aquests manipuladors estan dotats d'un eix amb servomotor i dos pneumàtics, per tant estan indicats per a cicle total a partir de 20 - 25 segons i realment a un preu molt reduït.