Cedis-Maf - Calibradores mecàniques de fruites i hortalisses

Cedis-Mafrut

Precalibradores en sec: calibratge de fruita que no pot es mullada

Fotografia de Precalibradores en sec
El precalibrado en sec és la millor opció per al calibratge de fruita que no pot es mullada durant un període llarg de temps o pel contrari, fruita que no té flotabilitat.

Funcionament:

- Alimentació de palets: l'alimentació dels palets es fa per piles de 3 o 4 palets, d'aquesta forma no és necessària la presència constant d'un operador per l'estrada de producte.

- Buidatge de palets: aquesta operació es pot fer en sec o en aigua, depenent de les necessitats de cada client. La immersió dels palets permet separar la fruita del seu envàs amb delicadesa. El buidatge en sec, és la forma mes econòmica per realitzar aquesta operació. Aquestes operacions són totalment automatitzades.

- Transport: el transport de la fruita es fa amb transportadors d'intralux el que suprimeix qualsevol risc de cop. Després d'haver rentat i desinfectat els palets, es transporten automàticament cap al llenador en l'aigua o en sec depenent de l'opció escollida.

- Eliminador de fruita petita: transportador amb orificis per descartar els calibres petits en l'aigua.

- Mesa de tría: permet el control d'entrada de cossos estranys i una primera verificació per llevar producte en mal estat.