Cedis-Maf - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Cedis-Maf
Ctra. N-II, km 454, Nave 1-6
25180 Alcarràs (Lleida) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑973791426   +34‑973791449  
🖷:  +34‑973791064
w:  www.cedismafrut.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Cedis-Maf

Cedis-Mafrut va ser constituïda l'any 1994 amb l'objectiu d'oferir als seus clients la maquinària més innovadora del mercat, per al transformat dels seus fruits, en un producte per al mercat, d'òptimes garanties per al consumidor final i un servei d'assistència tècnica ràpida i eficaç cobrint tot el territori nacional.

Per dur a terme aquest propòsit es van començar a buscar les màquines més innovadores de fabricants europeus i d'altra banda, a fabricar la maquinària necessària que no podien oferir altres proveïdors. El següent objectiu va ser crear un fort i eficaç equip de S.A.T. (Servei d'assistència tècnica). Per a això es va buscar personal qualificat, per solucionar els possibles problemes, tant mecànics, elèctrics, electrònics o de programació que poguessin sorgir en les nostres instal·lacions.

Paral·lelament i per donar força a l'equip de S.A.T. es va crear el departament de recanvis, per arribar a construir un magatzem de 700 m2, de peces i recanvis diversos, elèctrics, electrònics, hidràulics i pneumàtics, així com les diferents peces exclusives de totes les màquines muntades fins al moment. Tot per donar una ràpida i eficaç resposta al client. Amb l'afany de ser capdavanters a la seva zona i augmentar en qualitat i cota al mercat, l'any 2001, Cedis-Mafrut passa a formar part del Grup Maf Roda, líder mundial en el sector per a maquinària hortofrutícola. El Grup Maf Roda compta amb una experiència al mercat de 55 anys i una estructura de 17 seus repartides per tot el món, de les quals 8 són de producció.

Avui, Cedis-Mafrut, està composta per un equip humà de 30 persones i fabrica maquinària diversa com a calibradors, vaciadores i llenadores de palots, planejadores, etc...