Maquinaria Termo Plásticos, S.L. (MTP) - Dosificadors per a plàstics

Moretto DMG

Dosificadors gravimétricos

Fotografia de Dosificadors gravimétricos
Els dosificadors gravimétricos de la sèrie DGM, integrada per cinc sèries i 115 models, són màquines d'elevat contingut tecnològic. Gràcies a les seves solucions exclusives, asseguren alts anivellis rendiments fins a en els usos més laboriosos i amb nivells de precisió incomparables. Tremuges en acer inoxidable, mesclador elèctrics i tecnologia digital només amb algunes dels molts avantatges que ofereix la sèrie; vàlvula de doble parpella i tremuja en pesat lliure són altres dotacions que fan que DGM sigui una dels sistemes més avançats.

La vàlvula de doble parpella és el mecanisme en què es basa tot el sistema DGM. La velocitat de reacció de 40 mil·lèsimes de segon no pot ser percebuda per l'ull; una velocitat tan alta és la condició tècnica que permet obtenir un elevat nivell de precisió. La tremuja de pesada no està connectada a cap mecanisme, cable o canonada per a l'aire comprimit; d'aquesta manera la pesada no sofrirà cap interferència externa i els valors seran efectius i d'acord amb el calculat pel microprocessador de control. El grau de precisió és de 99,998% en la mesura horària. Les dotacions sofisticades permet que la sèrie DGM pesi cent vegades per segon, processant les pesades i seleccionant amb espècia s algorismes lloes 4 pesades més significatives. A més, la tecnologia digital permet una major tolerabilidad a les temperatures, mantenint un control constant fins a durant el tractament de materials calents assecats.

El DGM pot ser inspeccionat completament, sense utilitzar cap eina; això permet que cada operació sigui molt simple i eficaç.

La mezcladura és la fase final d'un bon dosatge per a la preparació de les barreges. En el DGM el mesclador ve accionat per mitjà d'un motoreductor elèctric i la càmera de mezcladura aquesta feta en acer inoxidable. La forma esfèrica elimina el risc d'estancaments, completant així en manera òptima la preparació de la barreja.

Cada model té quatre tipus de tremuja, equipades amb el sistema de vàlvula o doble parpella. Destaca Rotopulse, la tremuja amb exclusiu sistema de microdosificación que pot controlar 0,1 grams de dosatge.

A més dels 115 models disposa d'una versió per a alta temperatures i càmera blanca.

Pot ser utilitzat directament damunt de la boca de premsa. Diverses aplicacions poden acompanyar aquesta màquina com per exemple, el separador magnètic, la vàlvula a papallona o guillotina, una base per al mesclador suplementari per a les dispersions subtils. Quan hi ha quantitats significatives, DGM pot ser instal·lat en terra, damunt d'un xassís amb un especial tanc d'aspiració.