Bito Sistemas de Almacenaje, S.L. - Contenidors de plàstic

Bito

Contenidors lleugers de gran volum: per a càrregues pesades

Fotografia de Contenidors lleugers de gran volum
L'opció de pes lleuger de Bito per a càrregues pesades obre noves possibilitats en la logística de producció amb capacitat de càrrega de 500 kg per contenidor amb dimensions de la base de 800 x 600 mm.

La construcció indeformable d'una sola peça proporciona rigidesa excel·lent i estabilitat d'apilat. La seva robustesa de fabricació garanteix un baix cost de manteniment.

Pesa molt menys que un contenidor de metall de mateixes dimensions i està equipat amb anti-bloqueig i mitja porta abatible.

És hermètic a líquids, resistent a la majoria de productes químics i protegeix els productes contra la brutícia i els danys.

Sent fàcil de moure, brinda una manipulació amb baix nivell de soroll.

Existeixen dos contenidors SL 86, tots dos encaixen lateralment en un europalet estàndard. El model SL86421 tenen una longitud exterior de 800 mm, ample exterior de 600 mm, altura total (incloent patins per a entrada de forquetes) de 520 mm = 13,6 kg de pes en buit. El contenidor SL86421 tenen una longitud exterior de 800 mm, ample exterior de 600 mm, altura total (incloent patins per a entrada de forquetes) de 520 mm = 13,6 kg de pes en buit.

Disposen de fàcil identificació del contingut amb perfils en les cantonades en diversos colors possibles i d'un ampli espai per al logotip.

La càrrega estàtica és d'1 + 3 = 1500 kg.